Ponturi baschet - Vor rata Chicago Bulls playoff-ul?


Ponturi baschet – Vor rata Chicago Bulls playoff-ul?

Chicago Bulls

Sursa foto: vegascoverage.com

Pana la mijlocul serii, toate pareau bune si frumoase in NBA. Pana si meciul din Tennessee in care ne puseseram cea mai mare incredere arata promitator inainte de sfertul 4, insa cele 39 de puncte marcate in 12 minute nu au fost indeajuns pentru a bifa inca un pronostic corect. Astazi avem foarte multe meciuri tensionate care ar putea avea un impact vizibil in clasament si ne asteptam la mult spectacol!

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

76ers vs Hornets

Charlotte Hornets -7.5 AH*

1.50

Pistons vs Thunder

Over 211.5*

1.52

Pacers vs Bulls

Indiana Pacers -2.5 AH*

1.48

Warriors vs Wizards

Under 231.5*

1.52

Indiana PacersIndiana Pacers vs Chicago BullsChicago Bulls

  • „Ce se intampla cu cei de la Chicago Bulls?” – este intrebarea de pe buzele tuturor pasionatilor de NBA, intrucat de la o seara la alta, echipa de traditie din Windy City se indeparteaza de locurile 7 si 8 ocupate de Detroit Pistons si Indiana Pacers, cazand sub 0.500 in acest moment. Echipa din Chicago are si dezavantajul unui program foarte greu, nemaiavand deloc 2 zile de odihna, jucand meciuri la foc continuu. Avand in vedere acest circumstante si serie actuala de 4 infrangeri consecutive, nu le dau sanse prea mari celor de la Bulls, chiar daca la inceputul acestui sezon aveam destula incredere in ei pentru a le tine piept Cavalerilor din Cleveland.
  • All-Star Break-ul nu le-a priit multor jucatori de la Bulls, incepand aici cu pilonul defensiv Pau Gasol, care deja si-a inceput procesul regresiv in acest sezon, insa si jucatori consacrati precum Derrick Rose (care intr-adevar avea un parcus oscilant) si Jimmy Butler au inceput sa aibe cifre mult mai slabe. Inainte de accidentare, Jimmy a avut seri in care a inscris chiar si 40 de puncte pe meci, cu o medie de 23 de puncte pe meci, insa in acest moment, iroseste enorm de multe oportunitati, acesta personal iesind in presa si declarand ca nu este inca pregatit si la capacitate maxima, avand o medie de doar 15 puncte inscrise pe meci si mult mai putine recuperari si assisturi decat ne-a obisnuit.
  • In concluzie, dupa cum mentionam programul foarte aglomerat si greu, Bulls au avut aseara un meci infernal in Atlanta, pierdut agonizant la diferenta de doar doua puncte, iar o calatorie in Indiana in seara imediat urmatoare nu pare o calatorie cu happy-end pentru trupa din Windy City, intrucat Indiana duce o lupta pentru evitarea celor de la Cleveland in prima runda a playoff-urilor cu cei de la Detroit Pistons si cu siguranta vor vrea o noua victorie dupa cea cu Houston.

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 37W – 21L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!