Ponturi baschet: Value-bet ochit de Vlad la pariurile speciale


Ponturi baschet: Value-bet ochit de Vlad la pariurile speciale

Ponturi baschet: Value-bet ochit de Vlad la pariurile speciale

Pentru aceia dintre voi care deschid calculatorul mai tarziu in cautarea pronosticurilor pentru meciurile dintre aceasta seara, acestea le puteti gasi in articolul de aici, insa acum, dupa ce Unibet a introdus si pariurile speciale din seara de deschidere a NBA, eu unul am dat peste un Value-Bet care are sanse destul de mari de reusita la o cota foarte avantajoasa.

Anthony Davis:

  • Dupa cum bine stiti, Anthony Davis este in acest sezon un candidat serios la titlul de MVP dupa ce a avut un an cu cifre pur si simplu fantastice – 24.2 puncte pe meci, 10.2 recuperari pe meci, 2.9 capace pe meci, statistici aproape dublate fata de cele din sezoanele precedente, cel putin cand vorbim de aportul ofensiv al jucatorului.
  • In seara aceasta noi ne concentram pe numarul de capace pe care acesta le aloca fiecarui meci, anume o cifra care in medie este sub 3. In duelurile contra echipelor care prefera sa joace „Small”, adica fara atat de multe infiltratii sub panou, cu multe puncte pe Fast Break si din jurul arcului de 3 puncte, procentajul sau este unul de 1.75, pe cand acela din meciurile cu echipe masive, care incheie aproape fiecare faza sub panou, capacele ajung la o cifra impresionanta de 4.5 pe meci.
  • Golden State Warriors este cea mai „small” dintre echipele „small” din aceasta liga si putem spune despre ea ca a patentat acest stil.
  • Cel mai bun reper sunt meciurile din play-off-ul de anul trecut, atunci cand Anthony Davis a avut o medie perfecta de 3 block-uri pe meci jucand impotriva celor de la Golden State, asta in conditia in care in play-off-uri el a jucat 40+ de minute in fiecare meci, lucru ce nu se va repeta in aceasta seara, el jucand maxim 35 de minute!

Pronostic: Anthony Davis under 3.0 blocks @ 1.80 la Unibet

1A

*In caz de 3 block-uri, banii ne vor fi restituiti.