Ponturi baschet - Unics Kazan vs Steaua Turabo - Eurocup


Ponturi baschet – Unics Kazan vs Steaua Turabo – Eurocup

Astazi se da startul competitilor europene de top si cu acest prilej revenim si noi cu ponturile din baschet. Pentru cei care au urmarit zilnic articolele de la EuroBasket 2015 din aceasta vara, profitul a fost unul substantial, in special in fazele eliminatorii unde am avut o serie incredibila de pronosticuri castigatoare.

Ponturi baschet – Spania vs Lituania – Finala EuroBasket 2015 / Kazan@Steaua (7 PM)

Ponturi baschet - Unics Kazan vs Steaua Turabo - Eurocup

Meciul de debut al stelistilor in Eurocup este unul direct in infernul din Rusia, acolo unde vor da piept cu Unics Kazan in prima intalnire a grupei D.

Unics Kazan:

  • O echipa care beneficiaza de aceleasi sume enorme care circula si pe la restul echipelor din campionatul rusesc si care este dornica sa faca performanta cel putin in Eurocup anul acesta.
  • Anul trecut au ajuns destul de departe in cupele europene, ratand la mustata Final Four-ul si din nefericire pentru ei, au fost la fel de ghinionisti si in post-season-ul campionatului rusesc, acolo unde au pierdut fara drept de apel cu 3-0 in faza sferturilor, impotriva celor de la Lokomotiv Kuban.
  • In ciuda faptului ca au fost extrasi in aceasta grupa din urna #2, acestia vor avea o viata destul de grea cu Trabzonspor si Banvit cel putin pentru suprematia grupei si precum in orice alt an, surprize multe pot bineinteles aparea.

Steaua Turabo:

  • Prezenta in Eurocup este o noutate cel putin din punct de vedere al participarii in acest sezon in ceea ce-i priveste pe cei de la Steaua, intrucat acestia au ocupat locul ramas liber dupa retragerea celor de la BC Timisoara din cauza problemelor financiare. In opinia mea, Steaua poseda ceva mai multe sanse la o participare cu rezultate decat ar fi avut Timisoara si sunt fericit astfel pentru progresul baschetului romanesc.
  • Aproape an de an, unii specialisti spun ca ar fi timpul ca Steaua sa recucereasca trofeul in Romania, insa acest lucru se lasa inca asteptat. Cei de la Steaua au alternat sezonul trecut rezultatele excelente cu cele mai putin bune, motiv din pricina caruia au fost prinsi in play-off-uri putin cam neorganizati si neomogenizati.
  • Nucleul de anul trecut format din Titus Nicoara, Ionut Dragusin si „Mita” Paul, alaturi de jucatori promitatori adusi precum Cooper de la Ploiesti sau Gerald Lee care a participat la EuroBasket de anul acesta pentru nationala Finlandei vor incerca sa aduca glorie Stelei atat in Europa cat si in campionat si eu prevad un an promitator pentru echipa.

Ponturi pariuri pentru Unics Kazan – Steaua Turabo

Pronostic baschet

Steaua +20.5 HA @ 1.55

 

Pronostic secundar

Unics Kazan under 87.5 puncte @ 1.83

 

 

 

Stastistica septembrie ponturi baschet: 17W – 8L – Vlad