Ponturi baschet - Surprinde Lakers din nou?


Ponturi baschet – Surprinde Lakers din nou?

Ponturi baschet - Meciurile zilei din NBA

Seara trecuta am debutat excelent, insa am terminat intr-un mod destul de neplacut, mai ales din pricina faptului ca, chiar voiam sa-i iau initial pe Lakers cu handicapul. Sper ca ne vom reveni cu bilantul in ceea ce priveste ziua de astazi si le vom lua banii din nou! 😀

Meci

Pronostic

Cota

76ers vs Mavericks

Dallas Mavericks prima la 50 de puncte*

1.44

Pacers vs Bulls

Indiana Pacers +10.5*

1.51

Rockets vs Boston

Under 214.5*

1.50

Suns vs Lakers

Los Angeles Lakers +15.5*

1.50

Philadelphia 76ers 76ers vs Mavericks Dallas Mavericks

  • Acesta este un duel destul de „gri” din aceasta seara in NBA pe care nu l-as recomanda unui privitor neutru si nici unui parior pe spread, avand in vedere ca Philly cateodata fuge pana la finalul meciului pentru a reduce din handicap (exemplu – Spurs) sau altadata nu are niciun chef de joc si pierde la 20+ de puncte.
  • Chiar daca cei din Dallas nu mai sunt sezonul asta echipa pe care o reprezentau sezonul trecut, sunt destul de convins ca vor ajunge primii la 50 de puncte, mai ales avand in vedere faptul ca au cei mai buni 2 executanti dupa procentaje la libere in acest sezon.

Indiana Pacers Pacers vs Bulls Chicago Bulls

  • Un clasic al Conferintei de Est vom avea privilegiul de a urmari in aceasta seara intre Bulls si Pacers. Din ultimele 9 meciuri H2H, cei de la Bulls au castigat 8 si vor cauta cu siguranta sa-si continue suprematia si dominatia in Windy City.
  • Linia tocmai a crescut in momentul in care citeam articolul insa nu cunosc exact motivul, avand in vedere ca George Hill era sigur out pentru meciul acesta, insa un extra bucket nu ma supara si raman ferm pe pozitii, spunand ca Paul George va face un nou meci care-l va recomanda pentru „Most Improved Player of the Year”.

Houston Rockets Rockets vs Boston Boston Celtics

  • James Harden & co. raman o enigma pentru toti analistii de baschet in acest incipit de sezon si cred ca vor ramane asa in continuare pana ce se vor linisti apele in Houston cu banca plina de accidentari. In unele meciuri Harden inscrie 30+ si-i spulbera pe cei de la OKC(care inca-l aveau pe Durant) si pierd impotriva celor de la Nets care se aflau in postura de back-to-back.
  • Pentru o siguranta si incredere mai mare a pariului voi miza pe linia de under care este destul de sus dupa parerea mea, in special dupa modul in care cei de la Celtics s-au aparat in ultimele meciuri. (tinandu-i pe cei de la OKC la doar 85 de puncte)

Phoenix SunsSuns vs Lakers Los Angeles Lakers

  • Acesta este meciul favorit al meu in seara asta si cel in care poate am cea mai mare incredere, in special dupa ce am vazut la Lakers seara trecuta.
  • Suns au fost o echipa sovaielnica in acest debut de sezon si inca nu putem spune cu certitudine cat de mult pot, insa m-as simti extrem de incomfortabil daca as lua ca cei din Phoenix, o echipa inconstanta sa castige la mai mult de 15 puncte impotriva unei echipe care ieri s-a „relaxat” cu Detroit.

Stastistica octombrie ponturi baschet: 16W – 7L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!