Ponturi baschet - Super meci intre veteranii din San Antonio si Miami


Ponturi baschet – Super meci intre veteranii din San Antonio si Miami

Miami

Sursa foto: fansided.com

Voi fi cat se poate de succint in acest articol din pricina orei destul de tarzii. Jrue Holiday nu ne-a dezamagit seara trecuta, iar acum ne echipam pentru o adevarata noapte de NBA, in care profitam de spectacol din plin!

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Wizards vs Hawks

Over 204.5*

1.52

Spurs vs Heat

Miami Heat +15.5 AH

Over 193.5*

1.45

1.52

Warriors vs Clippers

Under 229.5*

1.52

Lokomotiv vs Zvezda

Crvena Zvezda +13.5 AH*

1.55

San Antonio SpursSan Antonio Spurs vs Miami HeatMiami Heat

  • Acest match-up reprezenta o finala clasica de NBA acum cativa ani, insa anii au inceput sa treaca si sa se simta atat la Spurs, cat si la Heat, care au inceput procesul de reintinerire si se pare ca ambele formatii au gasit formula corecta. Daca Spurs este un ghimpe in coasta celor de la Golden State in Conferinta de Vest, Heat este principala problema a celor de la Cleveland Cavaliers in marsul spre un nou trofeu in Conferinta de Est.
  • Majoritatea ultimelor meciuri au fost dominate de cei de la San Antonio Spurs. Cele doua echipe au disputat deja 2 meciuri in acest sezon, ambele avand loc in Miami, rezultatul fiind de 1-1. Daca in primul meci, cei de la Heat au reusit sa le tina piept veteranilor din Texas, in al doilea cu foarte multe accidentari au pierdut cu un scor de 101-119. In ultima perioada am castigat pe aportul ofensiv al celor de la Heat si sunt de parere ca dupa infrangerea cu Hornets, Spurs vor intampina destul de multe probleme si contra echipei din Miami, chiar si fara Goran Dragic pe parchet.

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 28W – 17L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!