Ponturi baschet: Stephen Curry aduce explozia in Oracle


Ponturi baschet: Stephen Curry aduce explozia in Oracle

Ponturi baschet: Stephen Curry aduce explozia in Oracle

Dupa ce am luat o mica pauza in acest weekend datorita plecarii mele, pentru astazi revenim cu un nou pronostic special, cele care ne-au adus un profit extrem de frumusel in ultimele zile. Prima mea intentie a fost sa fac un articol in legatura cu victoria celor de la OKC in Houston, insa pe premisa ca Rockets trebuie sa se trezeasca odata si odata, am preferat acest pronostic ceva mai interesant si la o cota mai atractiva! 

Stephen Curry:

  • Pustiul lui Dell Curry (o alta legenda a NBA-ului) s-a confruntat cu multe baraje in drumul sau de formare, insa acesta si-a depasit conditia si s-a transformat din pustiul firav de la Draft-ul din 2009 in atletul care avea sa inspire o intreaga generatie si sa sparga record dupa record in NBA, ajutandu-si echipa sa castige titlul de campioni, acesta reusind sa castige 2 titluri de MVP in acelasi timp.
  • In opinia mea, micutul „magician” de la Golden State Warriors nu are nevoie de absolut nicio introducere si linia sa din aceasta seara mi se pare putin ridicola avand in vedere ce numere a reusit sa puna in dreptul numelui sau in ultimele meciuri si consider ca inca exista loc de mai bine. (17-27 Field Goals si 8 – 3 pointere numai aseara, ati spune ca exagerez, nu?) 😀
  • Pana acum, Curry a jucat in toate meciurile sezonului, avand o medie de 33 de minute pe meci, alaturi de o impresionanta cifra de 39.3 puncte pe meci!
  • In meciul de debut al sezonului, Curry a inscris 24 de puncte in primul sfert (depasindu-si recordul personal), terminand acel meci cu 40 de puncte si in ultimul meci jucat in deplasare, in New Orleans, Curry pur si simplu a fost de neoprit, inscriind 53 de puncte, cu doar 1 punct mai putin decat personal best-ul sau.
  • In concluzie, cu Memphis Grizzlies in postura de victima, Stephen Curry & co. vor dori cu siguranta sa-si ia revansa pentru meciurile mai putin bune disputate de ei in fata celor de la Grizzlies in play-off sezonul trecut si sa faca pur si simplu nebunie in fata unui Oracle Arena plin!

Pronostic: Stephen Curry over 26.5 puncte @ 1.85 la Unibet