Ponturi baschet - Spectacolul Euroligii secundat de Warriors vs Spurs


Ponturi baschet – Spectacolul Euroligii secundat de Warriors vs Spurs

Warriors vs Spurs

Sursa foto: bleacherreport.com

De sambata viitoare vorbim deja din postura urmaritorilor de postseason, insa pana atunci, incercam sa gasim meciurile care au importanta si care ne pot aduce profitul. Ieri am schimbat putin taberele si am pariat pe baseball, un lucru care s-a dovedit a fi benefic pentru banca noastra si astazi speram sa combinam ultima etapa din Top 16 Euroliga cu meciul Warriors – Spurs pentru un profit cat mai bun! 😀

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Efes vs Panathinaikos

Over 153.5*

1.52

Zalgiris vs Barcelona

Over 148.5*

1.52

Warriors vs Spurs

Golden State Warriors -2.5 AH*

1.50

Real vs Khimki

Khimki Moscova +10.5 AH*

1.48

Khimky M.Tyrese Rice:

  • Micutul Point Guard al celor de la Khimki Moscova este unul dintre cei mai agili si talentati jucatori la ora actuala in Europa. Pe langa atributele excelente de aruncator si pasator, viziunea jocului este cea care face din Tyrese Rice un jucator atat de iscusit si vital in angrenajul echipei moscovite. In meciul din seara aceasta din Madrid, se va juca pe viata si pe moarte, pierzatoarea urmand sa fie eliminata din competitie, iar daca in ultimele 2 meciuri Rice a bifat numai aprox. 20 de minute pentru Khimki, astazi cu siguranta isi va ajuta echipa cu randamentul sau maxim, undeva in jur de 30 de minute.
  • Media de pase decisive a lui Tyrese in acest sezon a suferit o mica modificare de cand cu accidentarea, insa chiar si procentajul de 6.2 assisturi pe meci ramane unul admirabil. Este de mentionat faptul ca in Top 16, media acestuia este de 7.8, iar in precedentul meci contra celor de la Real Madrid, acesta a oferit nu mai putin de 9 pase decisive in meciul din Moscova, dublul mediei impuse astazi pentru el.

Pronostic baschet*: Tyrese Rice over 4.5 assisturi @ 1.65 la Superbet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 9W – 1L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!