Ponturi baschet - Sergio Rodriguez va straluci in Moscova


Ponturi baschet – Sergio Rodriguez va straluci in Moscova

Sergio Rodriguez

Pentru cei care au avut curajul sa intinda linia de over la maxim la meciul celor de la San Antonio Spurs, s-a dovedit a fi o seara extrem de profitabila! Astazi ne indreptam atentia inspre Euroliga, catre un meci demn de o finala de Final Four! 😀

Sergio Rodriguez:

  • Ajuns la varsta de 29 de ani, fostul jucator al celor de la New York Knicks si fostul MVP al Euroligii este principala arma a celor de la Real Madrid in disputa din aceasta seara contra celor de la CSKA Moscova. „Chacho” a devenit unul dintre jucatorii emblematici ai lui Real Madrid, insa sezonul trecut, cand acestia au luat Euroliga, acesta a venit mai mult de pe banca, fiind cel mai bun 6th man din Euroliga. Situatia aceasta s-a schimbat putin de cand cu accidentarea longeviva a lui Rudy Fernandez si absenta veteranului coordonator de joc – Sergio Lull. 
  • Asadar, de la traditionalele 23 de minute primite meci de meci, Sergio Rodriguez, jucatorul care alaturi de Pau Gasol a contribuit cel mai mult la castigarea titlului European de catre Spania in vara anului trecut, a ajuns la aproape 30 de minute jucate meci de meci.
  • Media lui „Chacho” in sezonul regulat de Euroliga este de 10.3 puncte pe meci, insa odata cu inceperea Top 16 si cu accidentarile mentionate mai sus, acesta a inscris 22 de puncte in meciul contra celor de la Brose Baskets. In acel meci a reusit sa inscrie 3/7 aruncari de la distanta, 4/7 aruncari de 2 puncte si 5/6 aruncari libere. Ma bazez pe faptul ca CSKA este adepta unui stil de joc in viteza si foarte ofensiv, exact calitatile care-l caracterizeaza si pe Sergio Rodriguez!

Pronostic baschet*: Sergio Rodriguez over 14.5 puncte @ 1.85 la Unibet

42A

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L – Vlad

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 13W – 3L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!