Ponturi baschet - Se va impune Marcin Gortat in fata lui Gasol?


Ponturi baschet – Se va impune Marcin Gortat in fata lui Gasol?

Marcin Gortat

Dupa cateva seri cu rezultate mixte, astazi in ciuda ofertei foarte slabe, mi-a sarit un ochi un pronostic pe care am mizat moderat in ultimul timp si in care am incredere medie pentru aceasta seara. Este vorba despre pivotul celor de la Washington Wizards, Marcin Gortat, care cu siguranta va avea un duel cat se poate de interesant cu Pau Gasol!

Marcin Gortat:

  • Polonezul este unul dintre cei mai constanti jucatori pentru echipa din D.C. si se bazeaza foarte mult pe capacitatea lui de munca sub caciula, atat defensiv cat si ofensiv, in special in duelurile importante precum cel de astazi. Rivalitatea din Conferinta de Est dintre Bulls si Wizards se va transpune intr-un nou duel din seria Gortat vs Gasol si sunt de parere ca amandoi vor intra in Double Double, ajungand cel putin la borna 10 la recuperari.
  • Pe langa media de 13.4 puncte pe meci si 1.3 capace, Gortat are o medie impresionanta de 9.7 recuperari pe meci. Acestea sunt cifrele sale normale, insa in conditiile in care Nene Hilario, celalalt urias din lotul lui Washington se confrunta in continuare cu probleme si chiar daca va juca, o va face pe o perioada limitata, va ajunge la media sa din ultimele 10 meciuri. Este vorba despre o medie destul de constanta de 11.4 recuperari pe meci, la 33.8 minute jucate pe meci.
  • In 6 din ultimele 7 meciuri ale celor de la Wizards, Gortat a avut cel putin 10 recuperari, cea mai mare cifra a sa fiind 14 in meciul contra celor de la Orlando Magic.

Pronostic baschet*: Marcin Gortat over 10.0 recuperari @ 1.85 la Unibet

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L – Vlad

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 21W – 8L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!