Ponturi baschet - Se descurca Warriors fara Curry in Houston?


Ponturi baschet – Se descurca Warriors fara Curry in Houston?

Houston

Sursa foto: houstonchronicle.com

Stam cu sufletul la gura in asteptarea spectacolului baschetbalistic din aceasta seara, iar dupa articolul pentru meciul din Euroliga, urmeaza si atentia pe care o acordam celui de-al treilea meci din seria Golden State Warriors – Houston Rockets, o serie care este plina de controverse!

Houston RocketsHouston Rockets vs Golden State WarriorsGolden State Warriors

  • Nu va voi spune prea multe despre aceasta serie, intrucat m-as repeta cu ceea ce am scris in preview-ul primei runde a playoff-ului. Va pot spune insa ca sunt incantat de parcursul actual al celor de la Golden State Warriors in vederea pronosticului plasat la sfarsitul sezonului regulat si chiar daca Steph Curry se anunta a fi absent si in seara aceasta in Houston, eu merg in continuare pe mana echipei din Oakland. Dupa primele dispute, scorul inregistrat la general este de 2-0 si astazi Steve Kerr & co. sunt mobilizati pentru a face din aceasta serie una cat mai scurta.
  • In absenta lui „Chef” Curry, acest meci din Toyota Center va semana izbitor cu cel din noaptea de Revelion, atunci cand insa mai lipsea si Iguodala si Bogut era accidentat partial. Acea disputa despre care amintesc s-a terminat cu scorul de 110-114 in favoarea Dubs si daca astazi numai Curry va fi absent, nu-i vad deloc bine pe Harden si Dwight Howard. In meciul de atunci, Klay Thompson a reusit sa inscrie 38 de puncte si cum si in Oracle acum 2 zile a punctat pentru 34 de puncte, ma astept sa aiba o noua noapte ofensiva excelenta.
  • Mai doresc sa amintesc un singur factor determinant din lotul celor de la Golden State – Draymond Green, care pentru mine este de departe Best Defensive Player of the Year (are o contributie mai mare decat Kawhi din punct de vedere defensiv). In disputa din noaptea dintre ani, a reusit un triple double, cu 10 puncte inscrise, 16 assist-uri si 11 recuperari si cum in precedentele 2 meciuri a reusit 10, respectiv 14 recuperari, ma astept ca si in seara aceasta sa fie dominant in fata panoului.

Pronostic baschet*: Golden State Warriors sa castige @ 1.53 la Unibet

Pronostic baschet*: Draymond Green over 9.5 recuperari @ 1.80 la Superbet

Pronostic baschet*: Klay Thompson over 23.5 puncte @ 1.85 la Unibet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 17W – 9L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!