Ponturi baschet: Paul George ne aduce profitul in NBA


Ponturi baschet: Paul George ne aduce profitul in NBA

Ponturi baschet: Paul George ne aduce profitul in NBA

Noaptea trecuta a fost una nefasta pentru noi si frenezia meciurilor de debut in care echipele bune inca-si calibreaza aruncarile si se acomodeaza cu noile achizitii s-au vazut destul de clar. Meciurile din seara aceasta sunt destul de echilibrate in ceea ce ma priveste pe mine si la cum a jucat Mavericks aseara, nu as fi atat de surprins nici macar daca ar castiga si contra celor de la Clippers.

Totusi, main-event-ul acestei nopti va avea loc in Indiana in ceea ce ma priveste pe mine, acolo unde doua echipa care sunt in cautarea primelor puncte in clasamentul NBA se vor duela intr-un meci ce se anunta excelent din punct de vedere al intensitatii si agresivitatii.

Paul George:

  • Cu un Paul George sanatos si in forma pe care a aratat-o in acest inceput de sezon, Indiana pur si simplu nu are cum sa rateze playoff-ul in Est. In meciul de debut, acolo unde nicio echipa nu ar vrea sa calatoreasca (la Toronto, intrucat acestia de fiecare data incep sezonul excelent pe teren propriu), Paul George a aratat o pofta de joc incredibila, inregistrand chiar si un Double-Double, cu 17 puncte inscrise, 12 recuperari, 8 assist-uri si chiar si 3 steal-uri.
  • Larry Bird, noul antrenor al celor de la Indiana Pacers a inceput o revolutie in aceasta vara, dupa despartirea de anumiti jucatori si incercarea de a face din Pacers o masina de baschet cat mai eficienta, dar in mod special, cat mai rapida. Pe langa inovatiile aduse de antrenor in randul jucatorilor, acestea i-a schimbat si pozitia de joc lui Paul George, un lucru ce agentiile de pariuri se pare ca inca nu l-au aflat.
  • Paul George, desi poate suna nebunesc in luna iulie cand numai ne gandeam la acest lucru, a fost schimbat pe pozitia de Power Forward si se pare ca in ciuda ezitarii la inceput (prin declaratiile facute), pozitia aceasta i se potriveste precum o manusa.
  • In concluzie, Paul George se va afla la capatul recuperarilor defensive, dar in special celor ofensive si avand in vedere faptul ca cei de la Memphis Grizzlies sunt o echipa care arunca de multe ori la cos si rateaza destul de mult, sansele lui George sa depaseasca cifra 7 in aceasta seara sunt uriase in opinia mea! 😀

Pronostic baschet: Paul George over 7.0 recuperari @ 1.72 la Unibet

5A

*In cazul in care va realiza exact 7 recuperari, banii ne vor fi restituiti!

Pariul poate fi gasit pe Unibet aici:

Help