Ponturi baschet - Monta Ellis a renascut cu Indiana Pacers


Ponturi baschet – Monta Ellis a renascut cu Indiana Pacers

Monta Ellis

Moscovitii ne-au dezamagit destul de tare seara trecuta, Laboral fiind o nuca mult mai tare decat anticipam, insa in rest, celelalte pronosticuri nu ne-au provocat prea multe emotii si continuam seria incredibila de 3/4 pronosticuri corecte! 😀

Monta Ellis:

  • Point Guard-ul pe care l-a draftat chiar Golden State Warriors acum 11 ani si care s-a consacrat la Dallas Mavericks, avand meciuri in care inscria chiar si 50 de puncte in Dallas se intoarce acum in fata fanilor din Oracle Arena din postura opozantului, sub tricoul Indianei Pacers. Chiar daca a ajuns la varsta de 30 de ani, Monta Ellis mai are cel putin 5 ani de jucat la nivel inalt in NBA si sunt de parere ca Pacers au facut o achizitie excelenta aducand-ul in aceasta vara.
  • La inceputul acestui sezon, Ellis a intrat in rotatia antrenorului celor de la Pacers si nu a primit atat de multe minute pe cat vede in acest moment. Dat fiind faptul ca George Hill si Rodney Stuckey sunt amandoi accidentati inaintea meciului acesta, Ellis se va bucura de cel putin 31-32 de minute (in ultimele 10 meciuri avand o medie de 35.2 minute pe meci).
  • Daca Paul George era cel care-si asuma cele mai multe aruncari pentru Indiana Pacers pana acum, acest lucru a inceput sa se schimbe gradual cu extra minutele primite de Monta Ellis. George avea o medie de aproape 20 de aruncari pe meci, insa in ultimul timp, aceasta medie a scazut la 12-13 pe meci. In concluzie, acesta inscrie aproximativ 20 de puncte pe meci, pe cand Monta Ellis, din postura de conducator de joc, arunca in ultimele meciuri chiar si de 17-18 ori pe meci si are o medie destul de buna si el, de peste 20 de puncte pe meci!

Pronostic baschet*: Golden State Warriors vs Indiana Pacers: Monta Ellis over 15.0 puncte @ 1.72 la Unibet

La celelalte case de pariuri linia este de 16.5 si spun ca trebuie sa profitati de linia actuala! 

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 41W – 13L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!