Ponturi baschet - Meciurile zilei din NBA


Ponturi baschet – Meciurile zilei din NBA

Ponturi baschet - Meciurile zilei din NBA

Zilele acestea sunt destul de ocupat si am si niste probleme personale, motiv pentru care ieri nu am postat articolul pe care am vazut ca atat de multi oameni il asteptau. Imi cer sincer scuze si sper sa ma revansez astazi cu niste pronosticuri castigatoare! Deseara dupa ora 10, cand voi ajunge acasa, daca imi va placea performanta vreunui jucator, voi face inca un articol separat. 🙂

Meci

Pronostic

Cota

Bulls vs Hornets

  Charlotte Hornets +10.5*

1.52

Kings vs Nets

Sacramento Kings -2.5*

1.50

Grizzlies vs Blazers

Portland Trail Blazers

+10.5*

1.52

Magic vs Jazz

Orlando Magic +5.5

1.50

Bulls vs Hornets:

  • S-a creat o emulatie frumoasa in jurul celor de la Hornets si nu m-au dezamagit deloc in acest inceput de sezon, castigand meciuri si tinandu-se destul de aproape de echipe bune, cum va fi si cazul in aceasta seara in „Windy City”.
  • Ambele echipe sunt arhi-cunoscute pentru defensivele lor, motiv pentru care nu cred ca Chicago va reusi sa castige in double digits, chiar si cu aportul ofensiv a lui Derrick Rose si Jimmy Butler.

Kings vs Nets:

  • Eu unul am plasat un pariu pe Kings la debutul sezonului si implicit am devenit un urmaritor si chiar si un fan al acestora.
  • In meciul cu Detroit, putini credeau in ei si in Cousins insa eu am fost unul dintre acestia si va spun ca Sacramento nu a mai avut de mult un asemenea lot si chiar ar fi pacat sa nu reuseasca sa-si revina in ceea ce priveste coloana victoriilor.

Grizzlies vs Blazers:

  • Aveam reticiente in ceea ce priveste ambele echipe inainte de startul acestui sezon in ceea ce priveste lupa pentru postseason, cele mai mari in privinta celor de la Trail Blazers, insa se pare ca m-am cam inselat.
  • Damian Lillard a devenit in sfarsit un lider si-si ajuta echipa enorm de mult pe faza ofensiva cat si defensiva, iar Memphis nu trece deloc printr-o perioada prea buna.

Magic vs Jazz:

  • Utah Jazz este una dintre cele mai bataioase echipe din aceasta liga, dovada fiind meciurile pierdute numai la cateva puncte in fata celor mai bune echipe.
  • Pronosticul acesta marturisesc ca este unul instinctiv si mai putin statistic, dar la fantezia pe care a aratat-o Orlando in ultimele meciuri, merg pe mana lor sa reuseasca un nou meci mare si poate chiar sa castige in fata proprilor suporteri.

Stastistica octombrie ponturi baschet: 9W – 3L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!