Ponturi baschet - Magic se dueleaza cu Raptors in Londra


Ponturi baschet – Magic se dueleaza cu Raptors in Londra

Ponturi baschet - Magic se dueleaza cu Raptors in Londra

Seara trecuta daca Hawks nu ar fi comis-o in deplasare la Hornets, am fi avut un procentaj maxim, insa chiar si asa, ne bucuram pentru restul pronosticurilor si increderea avuta in Danilo Gallinari. Astazi vom avea parte de o zi si o transmisiunea speciale, intrucat NBA-ul se muta in Londra, mai precis in O2 Arena, cum o face in fiecare an in jurul acestei perioade.

Orlando MagicOrlando Magic vs Toronto RaptorsToronto Raptors

  • Pentru cei care-si amintesc, anul trecut meciul din O2 Arena din Londra a reprezentat un profit foarte frumos pentru noi. A fost vorba din nou de o disputa din Conferinta de Est, cum este cazul si anului acesta, acel meci fiind jucat intre Milwaukee Bucks si New York Knicks. Cei de la Bucks au condus acel meci cap-coada si s-au asigurat sa-si continue drumul catre playoff-uri impotriva unei echipa din New York care se chinuia foarte tare la acea vreme.
  • Nu putem spune despre vreuna dintre echipe ca are avantajul terenului propriu, insa din cate am inteles, sunt mult mai multi suporteri care vor sustine echipa canadiana in O2 Arena in aceasta seara. In concluzie, nu ne vom putea baza pe statisticile obisnuite si mergem mai mult pe instinct si pe ce am vazut in jocul echipelor in ultimele meciuri. In ceea ce-i priveste pe Toronto Raptors, se situeaza excelent, in prima treime, atat din punct de vedere al eficientei ofensive, cat si defensive. Magic chiar daca sunt o forta defensiva, stau mult mai prost la capatul ofensiv.
  • Forma este de asemenea de partea canadienilor, care au reusit sa se impuna in fiecare din ultimele lor 3 meciuri, pe cand Orlando Magic dupa inceputul senzational de sezon in care tineau meciurile stranse impotriva aproape oricarei echipe, au pierdut 5 din ultimele 6 meciuri.
  • Vreau sa-l mai mentionez si pe Jonas Valanciunas, lituanianul care revine pe pamant european pentru o scurta vreme si care cu siguranta va dori sa-si arate aptitudinile in acest meci fizic, impotriva unui alt titan provenit din Europa – Nikola Vuvevic. Jucatorul are o medie de 12.2 puncte pe meci si de la revenire, a reusit sa inscrie 22 de puncte cu Brooklyn Nets si cel mai recent 17 contra Philadelphia 76ers.

Pronostic baschet*: Orlando Magic vs Toronto Raptors: Toronto Raptors @ 1.59 la Unibet

Pronostic baschet*: Orlando Magic vs Toronto Raptors: Jonas Valanciunas over 11.5 puncte @ 1.59 la Unibet

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 25W – 9L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!