Ponturi baschet - Knicks vs Lakers - NBA


Ponturi baschet – Knicks vs Lakers – NBA

Knicks vs Lakers

Ora: 22:30 PM

„Chef” Curry ne-a facut fericiti ultima data cu value-bet-ul si astazi avem parte de un meci aparte. O disputa care candva tinea absolut toti fanii NBA de pretutindeni treji sa-si sustina echipa, New York Knicks vs Los Angeles Lakers este acum un duel intre 2 echipe care se zbat sa iasa din mediocritate. Avem astazi seara prilejul sa urmarim acest meci din Madison Square Garden la o ora convenabila si pentru publicul roman! 😀

Informatii si noutati despre echipe:

 

New York Knicks

New York Knicks:

(2-4)

Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers:

(1-4)

  • Putem spune despre trupa din New York ca deja sunt o surpriza frumoasa, in conditiile in care au castigat deja 2 meciuri, unul chiar impotriva celor de la Washington si au incetat sa se mai faca de ras cum o faceau anul trecut.
  • Carmelo Anthony, dupa toate discutiile despre retragere sau o eventuala plecare a venit setat sa incerce imposibilul si sa incerce sa ajute echipa din Madison Square Garden sa ajunga in postseason, inscriind 20+ de puncte in fiecare meci si fiind un assister foarte versatil.
  • Rivalitatea dintre cele doua echipe este una cunoscuta si multi spun despre acest meci ca este un coin-toss, insa privind in profunzime forma celor doua echipe si faptul ca meciul se joaca in New York, valoarea merge inspre Anthony & co. sa ajunga deja la a 3-a victorie in sezonul regulat.
  • Statistica ultimelor meciuri in Madison Square Garden este una favorabila celor de la Knicks, avand 4-1.
  • Jucatori accidentati sau incerti: Arron Afflalo, Lou Amundson
  • Chiar daca si la Lakers se incearca o reforma, in Conferinta de Vest tot timpul va fi mai greu de realizat un asemenea proces, in special atunci cand Kobe Bryant este orice dar nu un catalizator pentru reforma.
  • In opinia mea, acesta ar trebui sa fie ultimul sezon in care legendarul „Black Mamba” sa mai primeasca atatea minute. El ar trebui sa-si asume un rol de mentor pentru toti pustii din lotul actual al celor de la Lakers, in special pentru prospectul selectat in draft D’angelo Russell, care pare inca neacomodat in Los Angeles.
  • Pana acum, Lakers reprezinta echipa cu cele mai multe puncte incasate – 113 pe meci, insa in duelurile de genul acesta, cand se intalnesc 2 echipe care au multe momente de black-out, putem profita destul de mult de linia de over/under, caci totusi, Knicks stiu sa se apere si sa mai limiteze viteza jocului.
  •  Jucatori accidentati sau incerti:

Ponturi pariuri pentru Knicks vs Lakers

Pronostic baschet*

Under 214.5 @ 1.52

 

Pronostic secundar*

New York Knicks -1.5 @ 1.55

Stastistica octombrie ponturi baschet: 1W – 0L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!