Ponturi baschet - Grizzlies sunt in cadere libera in Vest


Ponturi baschet – Grizzlies sunt in cadere libera in Vest

Grizzlies

Sursa foto: hoopshabit.com

S-au intamplat destul de multe in NBA de la ultimul articol si culmea, a trecut o singura zi. Oricat de socant ar suna, recordul de 54 de victorii consecutive al celor de la Golden State Warriors in fata proprilor fani din Oracle Arena a fost spulberat de Isaiah Thomas & Boston Celtics, iar cei de la Lakers le-au pus bete in roate celor de la Miami Heat, intrerupand dominanta echipei de pe Coasta de Est in Staples Center.

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Cavaliers vs Hornets

Charlotte Hornets +10.5 AH*

1.55

Magic vs Grizzlies

Over 200.5*

1.52

Suns vs Jazz

Utah Jazz -3.5 AH*

1.50

Lakers vs Celtics

Boston Celtics -5.5 AH*

1.48

Orlando MagicOrlando Magic vs Memphis GrizzliesMemphis Grizzlies

  • In momentul in care o echipa de Top 5 din Conferina de Vest are un record de 2-9 in ultimele meciuri, lucrurile nu stau deloc bine pentru aceasta. Dupa un start fulminant de sezon pentru Grizzlies, sansele acestora s-au naruit destul de tare, avand in vederea accidentarea lui Marc Gasol si a multor alti jucatori. Doar ca si un key fact, cei de la Grizzlies sunt echipa care a folosit cel mai mare numar de jucatori in acest sezon (majoritatea veniti din D-League), o celebra emisiune care trateaza subiecte din NBA chiar a facut un mini-joc intitulat „Is he a Grizzlie?”, in care erau aratati numerosi jucatori care au/nu au jucat pentru Grizzlies sezonul asta. 🙂
  • De partea cealalta, vorbind despre o alta dezamagire, insa din Conferinta de Est. Inspre apararea celor de la Grizzlies vin accidentarile, insa dupa un start lansat al celor de la Orlando, cand erau chiar aproape de podiumul din Est, acum au decazut destul de tare, culmea, fara prea multi jucatori accidentati. Personal nu consider ca pasa proasta a fost datorata chimiei jucatorilor, cum spun majoritatea expertilor, ci a fost cauzata de decizile tactice foarte eronate ale antrenorului. Grupul din Orlando ramane unul foarte solid, caruia ii dau sanse reale pentru participarea in postseason sezonul urmator, Oladipo, Vucevic, Aaron Gordon si Evan Fournier fiind principalii stalpi ai echipei.
  • In ceea ce priveste pronosticul nostru, dupa All-Star Break, am fost martorii unor scoruri fluviu in disputele celor de la Orlando Magic, intrucat lipsitit de grija playoff-urilor, si-au dat drumul la joc si au inceput sa faca si spectacol din cand in cand. In fiecare din ultimele 15 meciuri disputate de Orlando Magic, borna de 200 de puncte a fost depasita si cum nici Grizzlies nu mai prea pune pret pe defensiva, in special in meciurile din deplasare, ma astept la un meci cu multe puncte.

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 3W – 1L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!