Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA


Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA

Salutari. Seara perfecta in NBA, dubla zilei din nou buna, speram sa o repetam si astazi.

Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA / Nuggets @ Lakers

Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA

Se intalnesc 2 echipe a caror ultima grija e apararea, in specal la Lakers.  Cand ai medii de puncte primite / partida de 112,5, atunci ai o problema, in special pentru faptul ca marchezi ” doar ” 100.6 / meci. Lakers a primit 140 de puncte de la Dallas, 140 ..pai 140 nu se marcheaza nici in All Star Game unde apararile sunt ultima grija a celor implicati in eveniment. Sa primesti 140 de la Dallas si 136 de la Golden State e enorm. Si vine meciul cu Nuggets, unde..

..cu siguranta vor primi din nou multe puncte. E drept, probabil vor si marca, insa nu cred ca pot emite pretentii in aceasta intalnire. De fapt, singura intalnire in care au emis pretentii a fost cea cu Rockets, castigata de altfel de cei din LA chiar in Houston, ceea ce a fost o mare surpriza. O surpriza placuta a fost si McGee la ultimul meci vs New Orleans. Pivotul luat de atatea ori peste picior de criticii de baschet americani a facut un sfert 4 absolut fantastic cu 10 din primele 12 puncte marcate de Denver. Over. Clar. Nici nu se pune problema. Mi se pare prea mica linia de over/under pentru acest meci. De ce sa nu profitam?

Pronostic :  Peste 218,5 @ 1.91

Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA /  Clippers @ Grizzlies

Ponturi baschet : Seara perfecta in NBA

Iubesc meciurile dintre o echipa care pune pret pe defensiva, Grizzlies in cazul de fata si o echipa care pune pret pe ofensiva, Clippers, din nou, vorbind stric de cazul de fata. Este acel gen de meci cand o echipa se pliaza pe jocul celeilalte. Va simti Grizzlies nevoia sa termine atacurile in maxin 17-18 secunde sau Clippers isi va pune in valoare jocul defensiv ( pe care de multe ori nu il are ) ?Ei bine, cand Clippers se deplaseaza pe terenul unei echipe in forma maxima, unei echipe care anul acesta va atinge apogeul, nu va avea niciodata prima sansa. Cu 7-0 pe teren propriu, nu o vad pe Memphis pierzand acest meci. Pentru Grizzlies va lipsi Calathes in timp ce pentru Clippers nu va lipsi niciun jucator important. Totusi, cand o echipa in forma lui Grizzlies joaca acasa, cand le merge apararea excelent, cand sunt in maximul de forma, nu o vad pe Clippers, fie ea si cu Griffin, Paul si Jordan in forma buna, batand in aceasta deplasare.

Pronostic : Grizzlies ( incl OT ) @ 1.61

Bilant Curry baschet : 12-12 ( W-L )