Ponturi baschet - Denver Nuggets cauta o noua victima


Ponturi baschet – Denver Nuggets cauta o noua victima

Denver Nuggets

Cine spunea ca are emotii cand Stephen Curry si Klay Thompson intra pe teren si au si siguranta a cel putin 2 posesii, a vazut aseara in Quicken Loans Arena de ce sunt in stare Splash Brothers! Astazi avem destul de putine meciuri si mizam pe un jucator care ne-a adus deja profit in trecut.

Danilo Gallinari:

  • Am fost impresionat la EuroBasket-ul de anul acesta de parcursul neasteptat al Italiei si principalii artizani ai acestei performante au fost Marco Bellineli si Danilo Gallinari. In spatele unor performante de aproape 30+ de puncte, acestia au reusit sa rapuna chiar si pe campioana turneului in faza grupelor – Spania lui Pau Gasol.
  • Gallinari joaca de cativa ani in NBA pentru Denver Nuggets si jucatorul de 27 de ani, cu experienta de 6 ani in baschetul american se afla la cel mai bun an al sau in Rocky Mountains. Si-a imbunatatit clar media pe meci in ceea ce priveste punctele de la 14.6 la 18.8, iar pe langa asta, are un numar aproape dublu de assisturi si a crescut de la 4 recuperari pe meci la chiar 6, comparativ cu performantele din sezoanele anterioare.
  • De la revenire dupa accidentare, a fost un jucator destul de important pe panoul ofensiv, in special in meciurile care conteaza pentru echipa sa, jucate contra unor adversari puternici. Drept dovada vin cele doua meciuri contra lui Golden State Warriors, unde a marcat 24 de puncte, respectiv 28. Acesta a strapuns de asemenea si apararea puternica a celor de la Memphis cu 29 de puncte, iar printre alte mentiuni, a inscris 29 cu Blazers si 27 cu Hornets.
  • Vreau sa mentionez faptul ca in 7 din ultimele 8 meciuri Gallinari a atins cel putin borna 20, in 6 dintre acestea depasind-o, iar in cel mai recent meci, acesta a inscris 23 de puncte in nu mai mult de 23 de minute contra celor de la Indiana Pacers, nevoit fiind sa paraseasca terenul din cauza multitudinii de faulturi cauzate. (un caz restrans, de obicei nu comite nici macar 3 faulturi pe meci)

Pronostic baschet*: Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder: Danilo Gallinari over 20.5 puncte @ 1.85 la Sportingbet

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 34W – 11L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!