Ponturi baschet - Denver Nuggets are un monstru sub panou


Ponturi baschet – Denver Nuggets are un monstru sub panou

Ponturi baschet - Denver Nuggets are un monstru sub panou

Aseara am reusit sa prezicem un „coin-toss” in cea mai buna modalitate posibila si pronosticul principal – UNDER-ul, a iesit fara absolut nicio problema, bonusul fiind cosurile pe final marcate de Anthony care sa ne faca noaptea perfecta. Astazi avem din nou destul de multe meciuri, insa avand in vedere ca unele echipe au jucat aseara si ca deja avem liste de accidentati mai lungi de 4-5-6 jucatori la cateva echipe, prefer sa joc astazi pe performanta unui jucator al „odihnitei echipe” din Rocky Mountains – Denver Nuggets.

Kenneth Faried:

  • In 2013 incepea asciunea acestui tanar jucator in NBA si in ceea ce ma priveste, a devenit deja emblematic pentru ceea ce inseamna momentan franciza Denver Nuggets.
  • Daca se asteptau mult mai multe de la el sezonul trecut, acesta nu a reusit sa confirme si putem spune ca „s-a complacut”, insa arata destul de multe semne de imbunatatire anul acesta. avand o statistica destul de impresionanta pana in acest moment, cu 13.3 puncte inscrise pe meci, 10.3 recuperari realizate pe meci, pe langa mai care punem si 1 capac pe meci.
  • Dupa primele runde in care a avut niste cifre impresionante, de 4 ori avand nevoie fie de doar 1 punct, fie de doar 1 recuperare pentru a intra in double-double, insa dupa aceea a fost lovit de o accidentare la spate si a jucat mai putine minute in meciuri precum in cel cu OKC, Jazz sau Warriors.
  • Se pare ca dupa ce a jucat numai 14 minute cu OKC, in ultimul meci, contra celor de la Warriors, disputat duminica si pierdut onorabil de Nuggets, Faried a jucat dupa cum a spus antrenorul la conferinta de presa, „timp limitat” din nou, 21 de minute. Astazi este insa asteptat sa joace la capacitate 100% tot conform antrenorului.
  • Implicit, ne inchipuim ca daca a reusit 11 recuperari contra celor de la Warriors intr-un timp asa de scurt, astazi, in fata proprilor fani, va reusi o cifra si mai buna impotriva unui Portland care e in postura de back-to-back si i-a permis lui Andre Drummond sa recupereze in meciul de noaptea trecuta de nu mai putin de 27 DE ORI!

Pronostic baschet*: Kenneth Faried over 10.5 recuperari @ 1.85 la Unibet

8A

Stastistica octombrie ponturi baschet: 3W – 0L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!