Ponturi baschet - DeMarcus Cousins este rege in Sacramento


Ponturi baschet – DeMarcus Cousins este rege in Sacramento

DeMarcus Cousins

Seara absolut senzationala aseara in care am prins aproape toate pronosticurile si am facut destul de multa lume fericita cu bilete verzi. Astazi avem din nou o abundenta de meciuri si pe langa lista de 4 meciuri pregatita pentru seara asta, v-am pregatit un Value Bet dupa parearea mea in ceea ce-l priveste pe jucatorul principal al celor de la Sacramento Kings.

DeMarcus Cousins:

  • DeMarcus Cousins a.k.a. DMC, asa cum il alinta fanii si media din America tocmai ce a revenit pe parchet dupa o accidentare la tendonul lui Ahile si a aratat o pofta deosebita de joc in minutele limitate pe care le-a jucat impotriva celor de la San Antonio Spurs.
  • Am privit aproape fiecare meci al celor de la Sacramento si pot spune ca daca ar avea un antrenor mai „modern” si care ar renunta la acest sistem stupid de rotatie, in acest moment ar fi avut cel putin 3-5. Este adevarat ca au avut si ghinionul de a juca numai cu echipe una si una, toate concurente pentru titlul de NBA in acest sezon, dar aceasta nu este o scuza!
  • Board-ul celor de la Kings s-a reunit ieri cu toti jucatorii intr-o conferinta care a durat mai mult de 2 ore, acolo unde s-au discutat toate problemele clubului, in special la nivel de mentalitate si consider ca vom vedea o intorsatura destul de frumoasa a acestei echipe din Sacramento.
  • In meciul de revenire, un meci foarte greu de altfel, Cousins a inscris 21 de puncte in cele 32 de minute, cu mentiunea ca nu a jucat aproape deloc in sfertul 4, sfert in care cei de la San Antonio s-au distantat considerabil, pana atunci meciul fiind unul extrem de strans multumita lui Cousins,Gay si Rondo.
  • De la inceputul sezonului s-a vorbit de duelul dintre cei mai buni jucatori sub caciula, DeMarcus Cousins vs Andre Drummond si cred ca Cousins isi va arata suprematia astazi in fata unui Sleep Train Arena plin in Sacramento! 😀

Pronostic baschet*: DeMarcus Cousins over 23.5 puncte @ 1.85 la Unibet

9A

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Hawks vs Pelicans

  Atlanta Hawks -6.5*

(daca nu joaca Davis)

1.50

Grizzlies vs Warriors

Golden State Warriors -3.5*

1.53

Dallas vs Clippers

Los Angeles Clippers -3.5*

1.50

Houston vs Nets

Over 201.5

1.53

Stastistica octombrie ponturi baschet: 6W – 2L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!