Ponturi Baschet : Ce face Asesoftul in campionat?


Salutare. Pana la NBA, o sa va propun o dubla din baschetul romanesc, acolo unde Asesoft Ploiesti scartaie putin si unde Pitestiul merge absolut fabulos. Ce face Asesoftul in campionat? Dar Muresul ?

M-am oprit asupra a 2 meciuri.

Asesoft Ploiesti – Gaz Metan Medias

Lucrurile nu merg tocmai bine pentru Ploiesti si asta o demonstreaza forma recenta a prahovenilor. Nu credeam ca vor acumula 2 infrangeri in tot campionatul, daramite in 7 etape. Lucrurile se complica putin pentru ploiesteni in momentul in care, in campionat, trebuie sa limiteze numar strainilor, si doi dintre Hayes, Runkauskas,Lee, Brown, Cooper, Pelekanos, Labovic, Mohammed sau Flowers trebuie sa stea pe banca. Totusi, astazi nu intalnesc o echipa grozava. Departe acele timpuri cand Gazul il avea pe Ivanovic, jucator ce joaca acum la Mures si erau in top 4 echipe din campionat. Daca saptamana trecuta am ales un over la puncte in detrimentul H2-ului…nu, nu vom alege H2 aici. Voi alege din nou overul. Ambele echipe marcheaza mult. De fapt, aruncarile de 3 puncte sunt principala arma a ardelenilor, in conditiile in care ii au pe Navickas si/sau Plumb, shooteri excelenti, e logic ca vor incerca sa inscrie mult de afara. De partea cealalta,de vazut cine va sta astazi pe banca. Asesoft marcheaza peste 80 de puncte in medie pe teren propriu insa a aratat ca sufera si in defensiva. 40 puncte / sfert nu ar trebui sa fie o problema in acest meci.

Pronostic : Peste 159,5 puncte @ 1.85 @ Superbet

 

BC Mures – CSM U Oradea

Parca era ieri cand Oradea juca finala de campionat si va trimiteam o poza live de la fata locului cu atmosfera din meciurile cu Ploiestiul. Oradenii au slabit mult si asta se vede atat in jocul lor din campionat cat si in EuroChallenge. Faptul ca nu au un pivot veritabil, ca nu il mai au pe Denison este vizibil. In plus, si plecarea lui Will Franklin se pare ca lasa urme. De partea cealalta, problema muresenilor este ca au o banca scurta si inca nu le e facut rodajul corespunzator jucatorilor noi. Valoare au. Vorbim aici de Peciukas si Ivanovic, jucatori vechi, + Barro, readus la echipa de la Pitesti, Sinadinovic, tot de la Pitesti sau Emille, un jucator polivalent si un shooter foarte bun din afara terenului. Cristian Achim, antrenorul Oradiei, a recunoscut ca problemele lor sunt unele evidente. In plus, nici programul nu le este unul favorabil oradenilor, multe meciuri, oboseala multa, banca scurta. Merg pe mana muresenilor in acest meci.

Pronostic : BC Mures @ 1.50 ( incl OT ) @ Superbet

Bilant pronosticuri Curry baschet : 10-10 ( W-L )