Ponturi baschet - Bucks vs Celtics - NBA


Ponturi baschet – Bucks vs Celtics – NBA

Bucks vs Celtics

Ora: 3:00 AM

Norocul nu ne-a suras aseara, intrucat chiar spusesem la cateva persoane de pe Facebook ca initial voiam sa iau punctele lui Faried in locul recuperarilor, dar asta este, nu am fost deloc departe nici asa si putem doar spera la mai bine! 😀

Informatii si noutati despre echipe:

 

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks:

(4-3)

Boston Celtics

Boston Celtics:

(2-3)

  • Jason Kidd a facut minuni la Milwaukee intr-o perioada destul de scurta si echipa formata dintr-un nucleu de tineri s-a omogenizat si a devenit un playoff contender in Est, poate unul chiar mai veridic decat anul trecut.
  • Principalii jucatori ai celor de la Bucks sunt M.C. Williams, Point Guard-ul adus anul trecut de la Philadelphia, Greg Monroe, uriasul adus de la Detroit, alaturi de Giannis Antetokounmpo, jucatorul care a facut senzatie cu Grecia la EuroBasket-ul din vara aceasta.
  • Avand coordonatorul lor principal de joc accidentat, alaturi de O.J. Mayo care joaca si el cel putin 24 de minute pe meci, cei din Milwaukee pleaca cu un deficit destul de mare in ceea ce priveste forta ofensiva.
  • Pana acum, chiar daca au castigat 4 meciuri, cei de la Milwaukee au jucat numai cu „lanternele rosii” ale ligii si Boston este o echipa de alta statura.
  • Jucatori accidentati sau incerti: Michael Carter Williams (out), O.J. Mayo (out), Jabari Parker (limited time)
  • De cativa ani incoace se incearca o reforma la legendara franciza Boston Celtics si anul asta mie mi se pare ca echipa este cel mai aproape de ceea ce se doreste – un lot solid care poate sa concureze cu aproape oricine in Est. 
  • Daca privim peste intreaga componenta a lotului, cei de la Celtics sunt betonati pe fiecare post cu cel putin 2 jucatori de valoare apropiata, lucru ce le confera un plus imens in fiecare sfert 2 si inceput de sfert 4 impotriva echipelor care isi forteaza titularii mai multe minute.
  • Celor de la Boston se pare ca le place foarte mult sa calatoreasca in Milwaukee, avand un record de 6-3 la victorii in ultimele 9 meciuri si un record de 5-1 la acoperirea handicapului in ultimele 6 meciuri.
  • Duelul aceasta pune fata in fata echipele cu cel mai bun procentaj la aruncarile libere si amandoua sunt asteptate sa aiba si in acest meci 80%+, Isaiah Thomas fiind aruncatorul cel mai bun a celor de la Boston.
  •  Jucatori accidentati sau incerti: Marcus Smart (out), Amir Johnson (limited time)

Ponturi pariuri pentru Bucks vs Celtics

Pronostic baschet*

Boston Celtics +4.5 @ 1.53

 

Pronostic secundar

Boston Celtics -1.5 @ 2.00

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Cavaliers vs Jazz

  Utah Jazz +9.5*

1.53

Wizards vs OKC

OKC (daca nu joaca Beal)*

1.50

Heat vs Lakers

Under 206.5

1.50

Raptors vs Knicks

Toronto Raptors -4.5*

1.53

Stastistica octombrie ponturi baschet: 3W – 1L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!