Ponturi baschet - Barcelona vrea calificarea in Palau Blaugrana


Ponturi baschet – Barcelona vrea calificarea in Palau Blaugrana

Palau Blaugrana

Sursa foto: euroleague.net

Am fost deconectat de la actiunea baschetbalistica din ultimele zile datorita unei „excursii cu peripetii” la care am luat parte si nu era tocmai in program, insa speram sa recuperam timpul pierdut cu cat mai multe pronosticuri castigatoare, atat din Euroliga, cat si din playoff-urile NBA!

Alex Arbines:

  • Intrebarea de pe buzele fanilor celor de la Lokomotiv Kuban dupa meciul din Palau Blaugrana – „Cine il opreste pe Abrines !?!”. Intr-adevar, acesta a fost de neoprit in meciul 3 din aceasta serie, reusind sa inscrie un Career High in Euroliga de 25 de puncte, aflandu-se pe parchet pe o perioada de aproape 28 de minute. In precedentele meciuri din Rusia, acesta a punctat numai de 8, respectiv 10 ori, insa spre deosebire de acele dati, acum „a prins flacari” de la linia de 3, inscriind 6/10 de acolo
  • Surprinzator sau nu, din cele 4 dispute care ar fi trebuit sa fie mai echilibrate, 3 s-au concluzionat cu sweep-uri (rezultate de 3-0), disputa dintre Barcelona si Kuban fiind de departe cea mai echilibrata. Avand in vedere faptul ca Barca a reusit sa-si adjudece totusi un duel in deplasarea din Rusia ii face mari favoriti la calificare in seara aceasta, motiv pentru care gruparea blaugrana ar trebui sa dea tot ce-i mai bun pentru a evita un meci decisiv inapoi in Krasnodar.
  • Este de mentionat faptul ca tanarul jucator catalan de numai 23 de ani a mai avut performante sclipitoare in Euroliga, avand o medie de 9.4 puncte pe meci, intrucat a inscris 21 de puncte contra unor defensive tari precum cea a grecilor de la Panathinaikos, victima lui preferata fiind Laboral Kutxa, avand o medie de peste 16 puncte marcate pe meci in disputele directe!

Pronostic baschet*: Barcelona Lassa vs Lokomotiv Kuban – Alex Abrines over 10.5 puncte @ 1.80 la Superbet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 17W – 9L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!