Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers ponturi pariuri si pronosticuri 25.05.2021

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in "Phoenix Suns Arena", avem meciul 2 Phoenix Suns - Los Angeles Lakers, din play-off-ul NBA. Suns s-au impus in prima partida.

Phoenix Suns - Ponturi NBA

Phoenix Suns – Ponturi NBA

Ponturi Phoenix Suns – Los Angeles Lakers

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Phoenix Suns – Los Angeles Lakers

Paul nu a fost foarte activ in atac, cu doar 8 incercari din actiune, insa sa nu ne asteptam ca veteranul celor de la Suns sa refuze jocul in fata unui oponent precum Lakers. Defensivele au fost „on point” in primul duel si nu ma astept ca lucrurile sa se schimbe radical. In schimb, daca Paul a dat 8 pase cu Suns marcand doar 99 de puncte, sigur reuseste o performanta mai buna in cazul in care Phoenix arunca mai bine de 46.5%. Pronosticul nostru este Paul peste 8,5 pase decisive, cota 1.88 la Betano.

Phoenix Suns

  • Phoenix Suns l-au avut pe Booker in mare forma in primul meci, cu 34 de puncte, 8 pase si 7 recuperari. Ayton a ajutat cu 21 de puncte, 16 recuperari, in timp ce Payne a fost eliminat dupa un conflict cu Caruso si Harrell.
  • Totul a pornit de la o faza cu Paul si LeBron in prim-plan. CP3 nu a prea a fost in largul sau, reusind doar 7 puncte, 8 pase si 3 recuperari. Phoenix s-a impus in 15 dintre ultimele 16 partide in arena proprie. Paul are o medie de 8.9 pase decisive in acest sezon.

Los Angeles Lakers

  • LA Lakers nu a aratat ca o campioana in prima partida din acest duel, dar nici nu e de mirare, pentru ca Davis si LeBron nu sunt la capacitate maxima. James a reusit 18 puncte, 10 pase si 7 recuperari cu Suns, insa AD a fost 5/16 din actiune, cu doar 13 puncte.
  • Desi alcatuiesc o echipa atletica, puternica, Lakers au pus la statistica doar 33 de recuperari. Nu a ajutat nici faptul ca trupa din LA a fost 17/28 de la linia de libere. Lakers nu sunt neaparat excelenti de acolo, doar 73.9%, dar e clar ca pot mai bine decat 17/28.

Vezi primul duel direct Phoenix Suns – Los Angeles Lakers

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere