Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers ponturi pariuri si pronosticuri 29.06.2021

Luni noaptea, de la ora 04:00, in "Phoenix Suns Arena', avem meciul 5 din duelul Phoenix Suns - Los Angeles Clippers, din play-off-ul NBA. Se califica Suns in finala dupa aceasta partida?
Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers
June 29,2021
04:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Phoenix Suns – Los Angeles Clippers

Este un meci eliminatoriu pentru Clippers, asa ca ne gandim ca George trebuie sa iasa la rampa si sa fie mai bun decat 1/9 de la 3p. In orice caz, pare sa fie singurul capabil sa-si asume momentele importante. Chiar daca, cum a fost cazul in meciul anterior, le mai si rateaza. Cu Leonard out din nou, nu avem incotro si trebuie sa ne bazam pe PG13 ca-si poate duce formatia spre un meci strans. Cu Jackson in forma la aruncarea de la distanta si cu un Mann mai penetrant, orice e posibil. Vom miza pe LA Clippers + 10,5 HA, cota 1.45 la Betano.

Ponturi Phoenix Suns – Los Angeles Clippers

Boston Celtics castiga, cota 1.65⭐
Pariază acum

Phoenix Suns

  • Phoenix Suns au castigat meciul 4, scor 84-80, desi au avut o eficienta de doar 36% din actiune. Booker a pus 25 de puncte, Ayton a bifat 19 puncte, 22 de recuperari, in timp ce Paul a contribuit cu 18 puncte, 7 pase si 4 recuperari. Au fost si singurii in double-digits de la Suns.
  • Phoenix a aruncat groaznic de la 3p, doar 4/20. Au fost insa 8 capace, dintre care 4 au venit din partea lui Ayton. Booker are o medie de 27.1 puncte in acest play-off, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca joaca avand o masca de protectie.

Los Angeles Clippers

  • Los Angeles Clippers sunt o echipa foarte buna de la 3p, dar nu au demonstrat acest lucru in partida anterioara, cand au fost 5/31. George a terminat cu 23 de puncte, 16 recuperari si 6 pase, dar cu 1/9 de la distanta, plus doua libere cruciale ratate spre finalul intalnirii.
  • Jackson a ajutat cu 20 de puncte, 5 recuperari, pentru ca Zubac sa bifeze 13 puncte si 14 recuperari. Clippers au avut doar 13 assisturi si 32.5% eficienta din actiune. Leonard lipseste si de la aceasta partida.

Pariaza pe o COTA de 1.45 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere