Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers ponturi pariuri si pronosticuri 23.06.2021

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, in "Phoenix Suns Arena", avem meciul 2 din seria Phoenix Suns - Los Angeles Clippers, din play-off-ul NBA. Castiga gazdele si a doua partida?
Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers
June 23,2021
04:00

Ponturi Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers

Boston Celtics castiga, cota 1.65⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Phoenix Suns – Los Angeles Clippers

Amandoua au o banca destul de solida, insa cea de la Phoenix a fost mai eficienta in tot sezonul, chiar si in play-off. Il includ si pe Payne acolo, desi el e titular in absenta lui CP13. Cu Booker extrem de motivat, asa cum l-am vazut in prima disputa, mi se pare greu ca oaspetii sa faca mare lucru. Trebuie sa fie iar senzationali de la 3p pentru o sansa in plus, lucru care nu cred ca e posibil. De aceea, pronosticul nostru va fi Phoenix Suns castiga, cota 1.54 la Betano.

Phoenix Suns

  • Phoenix Suns au avut o saptamana de pauza, iar asta s-a vazut in prima partida din serie, castigata cu 120-114. Desi succesul nu a fost clar si au fost emotii spre final, Suns au fost echipa dominanta. Booker a inregistrat un triple-double, cu 40 de puncte, 13 recuperari si 11 pase decisive, in timp ce Ayton a contribuit cu 20 de puncte, 9 recuperari si 2 pase.
  • Este pentru prima data in cariera cand Booker pune astfel de cifre in play-off, in ceea ce priveste recuperarile si pasele decisive. Deocamdata, nu se observa absenta lui Paul, mai ales ca si Payne a ajutat cu 9 assisturi. Suns au avut o eficienta de 55.1% din actiune.

Los Angeles Clippers

  • LA Clippers au jucat la doar doua zile dupa ultima partida cu Utah, asa ca Coucins, Rondo, Zubac sau Beverley au prins minute in double-digits. Au fost 10 jucatori utilizati de Clippers in aceasta confruntare. George a pus 34 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, cu 7/15 de la 3p, pentru ca Jackson sa incheie seara cu 24 de puncte, 6 recuperari si 4 pase.
  • Doar Cousins a mai fost in double-digits in ceea ce priveste punctele, cu 11. Clippers au incercat mult de la 3p, cu 20/47. Cat timp Leonard va fi absent, tactica aceasta va fi principala incercata de trupa din LA.

Pariaza pe o COTA de 1.54 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere