Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks ponturi pariuri si pronosticuri 21.06.2021

Duminica noaptea, de la ora 03:00, in "Wells Fargo Center", avem meciul 7 din seria Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks, din play-off-ul NBA. Trece Philly mai departe?
Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks
June 21,2021
03:00

Ponturi Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks

peste 19,5 game-uri, cota 1.50⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks

Cu Doc Rivers pe banca, Philadelphia nu se poate simti in siguranta nici cu 30 de puncte avantaj. Dar, tragand linie, e echipa mai valoroasa. Asta desi Simmons nu conteaza mai deloc in atac. Insa toti cei trei oameni de ofensiva, Embiid, Harris si Curry pot pune peste 25 de puncte lejer. Gazdele trebuie sa fie atente cum se apara la Young, deoarece el este „motorasul” care pune atacul celor de la Hawks in functiune. Daca reusesc sa-l inchida, cat de cat, atunci au cale libera spre finala de conferinta. Pronosticul nostru este Philadelphia 76ers – 3,5 HA, cota 1.53 la Betano.

Philadelphia 76ers

  • Philadelphia 76ers nu a aruncat extraordinar nici in meciul 6, dar macar a obtinut victoria necesara pentru a duce seria in partida decisiva, scor 104-99. Philly a avut o eficienta de 40.9% din actiune, cu Curry si Harris punand cate 24 de puncte, in timp ce Embiid a bifat 22 de puncte, 13 recuperari.
  • Simmons a fost din nou o dezamagire din punct de vedere ofensiv, cu doar 6 puncte, 2/6 din actiune. Totusi, Ben si-a facut cat de cat datoria pe plan defensiv, acolo unde Philadelphia are nevoie sa il opreasca pe Young.

Atlanta Hawks

  • Atlanta Hawks a fost extrem de modesta de la linia de libere, cu doar 13/24. Poate acolo s-a pierdut meciul, desi Hawks nu au aruncat deloc bine in general. Young a inregistrat 34 de puncte, 12 pase si 5 recuperari, in timp ce Huerter a ajutat cu 17 puncte, 11 recuperari si 4 pase.
  • Collins a fost slab, cu doar 2/8 din actiune. John nu a fost un factor foarte important pentru Atlanta in aceasta serie, desi a bifat doua partide cu peste 20 de puncte.

Pariaza pe COTA 1.53 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere