Performanta individuala pe jucator din NBA de la Curry


Salutari. In mare parte meciuri fara miza in aceasta noapte de NBA, de fapt asa vor fi pana la final, de aceea, pana la play-off, atat eu cat si Vlad va vom da performante de jucatori in marea majoritate a timpului.

Performanta individuala pe jucator din NBA de la Curry / Bulls @ Nets

brook

Treaba e simpla aici. Rose incearca sa isi gaseasca forma care l-a consacrat si Bulls arbitreaza lupta pentru locurile de play-off.  Problema celor de la Bulls sunt meciurile din deplasare, n-au mai castigat meciuri consecutive din 7-8 februarie.  Pariul meu se indreapta spre unul din cei mai in forma oameni din NBA, pe Brook Lopez. E drept, in conditile in care Bulls nu prea mai are pentru ce sa lupte si arbitreaza aceasta lupta, ar putea s-o lase mai moale azi, insa nu cu Tim pe banca, nu cu spiritul lui Bulls in spate. La urma urmei, lupti pentru recorduri personale, pentru recorduri ale echipei. Lopez va fi in match-up cu Noah si cu Gasol, 2 bestii acolo sub panou, o bestie in adevaratul sens al cuvantului, Noah si un Gasol o bestie fina care te omoara frumos. Punand la socoteala apararea lui Bulls, maxim 21 de puncte mi se pare o linie extrem de buna pentru ceea ce incearca bookmakerii sa faca aici, un gamble de care putem profita.

Si, desi nu prea agreez under-urile pe jucatori, de data aceasta fac o exceptie, la fel ca si in cazul Davis cand am castigat. 🙂

Pronostic : Brook Lopez sub 21,5 puncte @ 1.85