Pariuri speciale - Cate suturi pe poarta va reusi Dinamo Bucuresti in derby?


Baietii lui Vasile Miriuta vor fi motivati in seara aceasta 

Sursa foto: www.cugetliber.ro

Atat Dinamo Bucuresti, cat si FCSB aveau incercuite in calendar aceasta partida inca de cand s-a tras tintarul Ligii 1 Betano. De fiecare data am avut controversa si spectacol in derby si astazi speram sa vedem ambitie din partea ambelor parti. Miza este uriasa pentru ambele, iar acest lucru se va transpune si in meciul din seara aceasta.

Image may contain: 1 person, text

  • Rezultatul de ieri dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu nu putea fi unul mai perfect din punct de vedere al pronosticurilor mele pentru aceasta partida. Victoria gruparii ardelene o obliga pe FCSB sa traga la victorie iar faptul ca Astra Giurgiu a pierdut ii da si mai multe incredere si motivatie lui Dinamo pentru a se impune si pentru a-si asigura pozitia de playoff. Indiferent de cine castiga aceasta partida nimic nu este garantat (nici locul de playoff si nici pierderea/castigarea titlului), insa se simte tensiunea din declaratiile ambelor tabere si cu siguranta asta se va transpune si in teren.
  • Dinamo Bucuresti joaca cu marea majoritate a fanilor in spate, lucru ce consider ca ii va impulsiona si impinge de la spate. Acestia sunt neinvinsi in ultimele 3 partide jucate din postura de gazda impotriva FCSB (ba chiar au castigat fiecare partida) si vor sa continue traditia. In respectivele partide, Dinamo a avut in medie 5.33 suturi pe spatiul portii, iar totalul faulturilor este la o medie de 35. In ultimul derby, s-au inregistrat de asemenea 36 de faulturi (precum si in recenta partida dintre FCSB si CFR Cluj).

Pronostic: Dinamo Bucuresti over 3.5 suturi pe poarta @ 1.80 la Betano 

Miza: 7.5/10 unitati

Pronostic secundar: Over 33.5 faulturi in meci @ 1.80 la Winner 

Miza: 7/10 unitati

Statistica: 20W – 0V – 12L
Profit: +22,03 unitati
Procentaj reusita: 62,5%
Media cotelor castigate: 1.784
Media cotelor pierdute: 1.851