Pana la NBA, avem 2 meciuri din playofful LNMB.


Pana la NBA, avem 2 meciuri din playofful LNMB.
Dupa ce acum 2 zile Oradea a incheiat socotelile cu Craiova, castigand cu 3-0, ieri Asesoftul incheind si ei socotelile cu Rovinariul ieri, tot 3-0.
Azi avem 2 partide extrem de disputate, partide in care oaspetii conduc la general dar gazdele pot egala situatia in ambele meciuri.

Pitesti-Mures, 18:15.
Sincer, ma asteptam ca de ieri muresenii sa incheie socotelile cu pitestenii. Nu stiam de absenta lui Martinic, din informatiile mele stiam ca Goran se va deplasa la PItesti dar este incert, s-ar parea ca a ramas la Tirgu Mures pentru o recuperare mai buna pentru un turul urmator de playoff sau pentru un eventual meci 5. Muresul a avut tot timpul meciuri grele cu Pitestiul. Trupa lui Hristu Sapera este una extrem de disciplinata care joaca un baschet extrem de ”curat”. De partea cealalata, Muresul se bazeaza extrem de mult pe aruncarile de la distanta : Peciukas, Martinic ( absent azi ), Ciric ( acesta revenind dupa o accidentare ), Ivanovic, Jelenic sau Navickas fiind principalii shooteri ai formatiei muresene. De partea cealalta, Pitestiul are un pivot extrem de bun, il are pe Barro, fost jucator la Mures, un om care are o lejeritate extrem de mare in a se misca pe teren desi este foarte inalt. Sa nu-i uitam pe Sinadinovic sau pe Barac, oameni care arunca foarte bine de afara. Totusi, Muresul cred ca va apasa azi pe pedala de acceleratie pentru a evita un eventual meci 5 in ” Jungla ” mureseana. Ok, au prima sansa acolo, nicio echipa din campionatul Romaniei nu porneste favorita in sala din Tirgu Mures, insa experienta jucatorilor mureseni, faptul ca au cel mai bun antrenor din liga, ar trebui sa se vada aici.
Pronostic : Mures @ 2.50

U Mobitelco BT Cluj Napoca – CSU Sibiu, 20:00
Indiferent cine merge aici mai departe va avea parte de un un alt derby, cel impotriva Asesoftului Ploiesti, niciunul din cele 2 orase, atat Clujul cat si Sibiul neavandu-i la inima pe prahoveni. Pana una alta, si aici tind sa cred ca azi se vor termina lucrurile. Sibiul are in Ceskovic un om care chiar are curaj, asta ca sa nu spun : ” He really got balls ” ca si americanii cand vine vorba de oameni care-si asuma riscuri si aruncari extrem de grele. Da, intr-adevar, Clujul are avantajul terenului propriu, insa lucrurile nu mai sunt deloc atat de ”fierbinti” in ”Horia Demian ” de cand Cristescu a facut un parteneriat cu firma care exploateaza aurul din Rosia Montana, multi studenti refuzand sa mai vina la meciuri, neidentificandu-se cu acest parteneriat. Si ieri de multe ori galeria Sibiului a fost mult peste cea a Clujului. Revenind la meci, Sibiul are o banca mai scurta decat Clujul , insa au jucatori mai buni, cel putin asta e parerea mea. Baciu este omul care a ” produs ” ieri din tabara clujeana in timp ce de la Sibiu, cel care a contat cel mai mult a fost Ceskovic. Clujul are / total un lot mai bun decat al Sibiului, asta daca luam si banca de rezerve, acolo unde Sibiul este putin deficitara, insa ce are Sibiul in plus este banca tehnica, acolo unde Perisic este peste Pintea. Antrenorului Clujului da de multe ori senzatia ca inca nu stie ce sa faca in timeouturi si asta s-a vazut si ieri pe ” sticla”. Daca Sibiul incepe bine acest meci, are prima sansa. Clujul porneste favorita doar din cauza terenului propriu.
Pronostic : CSU Sibiu @ 2.50

* Jucati aceste pronosticuri single. Daca iese 1/2, profitul este unul bun. Daca ies amandoua, profitul este si mai bun!
** Cote preluate de la bet365

scris de Curry