NBA Curry - Pronosticuri baschet - 16.05.2014


Imi pare rau de Nets. Sincer vorbesc. Insa in conditiile in care la ultima faza mingea ajunge la Livingston, parca iti meriti putini soarta. Nets a dominat 90 % din meci si s-a vazut condusa abia pe final. De partea cealalta, victorie clara pentru Spurs. Azi sunt 2 meciuri care chiar imi plac.

Pacers @ Wizards

hill

2-2-1-1-1. Acesta este sistemul de joc in NBA, iar acum, dupa ce Wizards a castigat meciul 5 in Indiana, acum cei din Washington cauta sa egaleze situatia la general pe teren propriu. Si, in caz de decisiv, se va juca in Indiana. Insa nu cred ca va fi cazul. Pacers vine dupa un meci 5 absolut penibil. Nu cred ca il pot repeta. Ar fi ilogic. Si cota asa de mare pe Pacers este datorata ultimului meci. Pentru ca, in conditii normale, Pacers e favorita aici in conditiile in care echipa ” da din picioare” pe plan defensiv. Daca George continua sa isi caute recordurile individuale si Hibbert va fi in continuare la fel de aerian, ei bine, atunci n-au nicio sansa. Insa cred ca sunt suficient de maturi sa realizeze ca au o sansa importanta in fata. Nu-l vad pe Gortat sa faca 2 meciuri mari la rand in conditiile in care-l are in match-up pe Hibbert, Roy fiind in top 5 pivoti din liga.

Pronostic: Pacers + 9,5 @ 1.40

Suplimentar : Pacers @ 2.70

Thunder @ Clippers

kd

Thunder castiga meciul 5 dupa un meci cu o decizie extrem de controversata. Au reusit sa revina fantastic pe final de meci, mai erau 5 secunde si Westbrook era faultat pe o aruncare de 3. Era ” faultat”. Pentru ca n-a fost nici vorba de fault acolo. Westbrook a transformat toate 3 aruncarile libere. Un lucru e cert in aceasta serie. Cu exceptia primului meci, mai toate restul au fost echilibrate. Si cred ca aa va fi si azi. Presiunea e clar pe Clippers. Daca Westbrook si Durant ii continua forma buna, slabe sanse pentru Clippers aici. In plus, Thunder parca mai are ceva in aceasta serie : ajutorul arbitrilor. Deciziile la imita au fost tot timpul luate in favoarea lor. Despre match-up-uri am vorbit in analizele trecute, deci, trece direct la pronostic.

Pronostic : Thunder + 9,5 @ 1.40

Suplimentar : Thunder @ 2.70

 

* Cote preluate de la William Hill

** Va recomand sa jucati o dubla pe cele 2 handicapuri de + si apoi single-uri pe Thunder si Pacers!

Istoric luna mai : 23-17 ( W-L)