NBA Curry - Pronosticuri baschet - 15.05.2014


Wow, Pacers. Sau mai bine spuns : ” Wow, Wizards? „. Recunosc, am vazut doar prima parte a meciului dintre Pacers si Wizards. Cu un run excelent la inceputul sfertului 2 de 15-3, Pacers parea a se desprinde. Dar n-a facut-o, ba mai mult, Wizardsa a castigat acel meci. Pana atunci, trecem la 2 meciuri. Se vor prelungi seriile in aceste meciuri?

Trail Blazers @ Spurs, meciul 5

du

In sfarsit au reusit cei de la Trail Blazers sa castige un meci in aceasta serie. Si cei de la Trail Blazers inca nu renunta. Iata mesajul postat de Damian Lillard pe un site de socializare : „

Damian Lillard
6 hours ago
My guy John Wall ain’t ready to go home…I know the feeling bra! „
Adevarul e ca Trail Blazers au inca sanse, sanse daca joaca precum au facut-o in meciul 4. Atunci, atat Lillard cat si Aldridge au jucat a nivelul pe care-l stiu / stim  cu totii. Si daca joaca asa, putem vedea chiar meciul 5. Si nu cred ca Popovich ar fi lasat-o mai moale in meciul 4. L-am vazut in conferinta de presa de dupa meci si era destul de suparat, stie si el ca daca Spurs mai pierde azi o data, lucrurile se complica pentru Spurs. O sa aleg handicapul oaspetilor. Cota mi se pare excelenta. Aldridge il poate domina pe Duncan lejer. Trebuie doar ca Lillard sa produca acele pase si culoare pentru restul echipei. A, da. Sa nu-l uitam pe Batum care a facut un meci 4 excelent.
Nets @ Heat, meciul 5
king
Doamne ce meci a facut LeBron. 49 de puncte. La un moment dat, prin sfertul 2, avea mai mult de jumatate din punctele echipei sale. Azi e ultima sansa pentru Nets si cred ca vor face tot posibilul sa se agate de aceasta sansa. Nu zic neaparat ca vor castiga, insa nu cred ca vor pierde aceasta partida la mai mult de 6-7 puncte. Gandindu-ne logic, singurul lucru ce-l are in plus Heat fata de Nets este omogenitatea lotului si cam atat. Pentru ca in rest, Nets are niste super jucatoi. Johnson, Williams, Garnett, Livingtson. Sunt ei mai prejos decat Wade, LeBron si Wade? N-as spune. Inca cred in Nets. Ramane de vazut ce va fi azi. Mizez pe un meci mare facut de Johnson.

Istoric luna mai : 22-16 ( W-L)

Cote preluate de la bet365