NBA Curry - Pronosticuri Baschet- 13.05.2014


Salutare, 2 meciuri la noapte cu care trebuie sa castigam. Un sfert de 50 de puncte ne-a privat de un 100 % aseara, dar nu e problema, continuam si azi trebuie sa facem 100 %. In orice caz, procentajul / luna este unul bun, profitul este inca prezent in cifre destul de bune.

Heat @ Nets

Shaun Livingston, Norris Cole

Culmea, cand mizez pe Nets, pierd. Cand mizez pe under, care era cea mai buna varianta pentru acel meci, pierd. Incep sa cred ca si Nets au ceva cu mine. Glumesc. Seria e mai echilibrata acum, Nets are 2-1, parca seria capata nuante mai ” adevarate” , mai reale. Si Nets are sanse bune sa faca aici 2-2.  Nets vine dupa un meci 3 in care au jucat ca o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Desi au castigat, LeBron a fost cel mai bun om al meciului din punct de vedere al punctelor marcate. Azi, defensiva celor de la Heat trebuie sa se imbunatateasca. Pentru ca au primit peste 104 puncte cu Nets, ceea ce nu le sta in ”caracter” celor de la Heat.  Battier trebuie sa demonstreze de ce este unul din cei mai buni aparatori din liga.  Pentru 2 echipe ce marcheaza undeva la putin peste 95 de puncte in general, linia de under ete una excelenta. Si pentru ca de match-up-uri am vorbit in prima analiza, trecem direct la pronostic.

Pronostic : Sub 188.0 puncte @ 1.90

Spurs @ Trail Blazers

spurss

 

Ar fi prea ciudat sa avem parte de un 4-0 in favoarea lui Spurs. Aici nu voi scrie foarte mult. Sincer, ma asteptam sa se califice Spurs cu un 4-1, 4-2, dar in niciun caz sa aiba 3-0 dupa 3 meciuri. Citeam ceva posturi de pe forumurile celor de la Portland. Culmea,  inca sunt increzatori. Inca cred ca Aldridge si Lillard pot sa-i intoarca pe Spurs. Ei bine, nu cred ca pot sa-i intoarca. Insa mi se par inca dubios faptul ca Lillard si Aldride nu joaca la valoarea lor adevarata. Sau cel putin asa mi se pare. Ok, inteleg un meci prost , 2 consecutiv, dar 3? Nu cred. Si daca va fi sa castige Spurs, o va face pe final. Despre match-up-uri am vorbit in trecut.  Totul depinde de cei 2 mentionati mai sus. Duelul e mult mai echilibrat de acest 3-0 inscris momentan la general.

Pronostic : Trail Blazers + 3,5 @ 1.90

Istoric luna mai : 20-12 ( W-L)

* Cote preluate de la bet365