NBA Curry - Pronosticuri baschet 11-05-2014


NBA Curry – Pronosticuri baschet 11-05-2014

Salutare. A fost din nou o seara perfecta-n NBA. Azi sunt 2 meciuri, 2 meciuri care trebuie sa ne aduca din nou profit. Din nou vom vorbi pe scurt despre fiecare meci.

131101231819-paul-pierce-vs-heat.main-video-player

Heat @ Nets
Pana acum am mers pe mana celor de la Nets si am explicat in analizele trecute de ce. Insa azi vom schimba optiunea pentru acest meci desi daca ar fi sa pariez pe echipa castigatoare, aceasta ar fi Nets. Dar nu vom paria pe asa ceva. Heat nu e una din cele mai defensive echipe din NBA. Insa pe masura ce playoff-ul avanseaza, Heat se apara din ce in ce mai bine. De partea cealalta, Nets seamana mult cu o echipa europeana. Teletovic si Kirilenko sunt 2 jucatori extrem de buni in defensiva, asta daca e sa vorbim de jucatori din Europa. Apoi, sa nu-i uitam pe Garnett si Pierce. Aici nu mai conteaza ce s-a intamplat in timpul sezonului regulat. Conteaza doar aceste meciuri. Si in aceste meciuri, ambele echipe se apara excelent. Vad un under aici.
Pronostic : Sub 188 puncte @ 1.90 bet365

spurblaze1

Spurs @ Trail Blazers
De mult nu am mai vazut-o pe Spurs sa joace atat de bine. Pentru mine, ramane principala favorita la titlu si cel mai probabil se vor califica, dar..nu vor avea 3-0. Nu in RIP City. E locul unde oricat de prost ar fi meciul pe care Trail Blazers l-ar fi avut, energia pe care ti-o da publicul acolo, te ajuta sa castigi astfel de meciuri. Aldridge si Lillard vin dupa 2 meciuri dezamagitoare in San Antonio. Trebuie sa-si ia revansa. Si si-o vor lua, pot mult mai mult. Spurs va castiga cel mai probabil un meci in Portland, dar nu azi. Cei de la Portland sunt constienti ca de la 0-3 vs Spurs e aproape imposibil sa revii. In rest, despre matchup-uri am vorbit in analizele trecute, nu ne mai repetam.
Pronostic : Trail Blazers + 1.0 @ 1.90 bet365

Istoric luna mai : 19-9 (W-L)