NBA Curry - Pronosticuri baschet - 10.05.2014


Heat si Trail Blazers au ceva personal cu mine, altfel nu-mi explic ce-i cu diferenta asta de scoruri. :)) Glumesc. Din nou 2 partide in NBA, vorbim in cateva fraze despre ele mai pe scurt.

Pacers @ Wizards

2013-11-30T034118Z_924158977_NOCID_RTRMADP_3_NBA-WASHINGTON-WIZARDS-AT-INDIANA-PACERS-1042

Nu m-a surprins deloc victoria lui Pacers din meciul 2. Si s-a adeverit ce am spus, scor egal dupa 2 partide, a 2-a predictie fiind ca si Pacers va castiga un meci in Washington si va fi 2-2 dupa 4 meciuri. Ei bine, azi ar trebui sa vina acea victorie. Spuneam in analiza trecuta ca George trebuie sa inceapa sa joace colectiv. Si a facut-o. Si l-a pus in evidenta pe Hibbert, pivotul celor de la Indiana marcand 28 de puncte. Si pare-se ca, conflictul dintre cei 2 a luat sfarsit, cel putin pe teren, asta dupa ce in afara terenului George s-ar fi culcat cu logodnica acestuia. Daca George continua sa-si evidentieze adversarii ca in meciul 2 si lasa jocul inividual la o parte, Pacers castiga azi. Wall este clar cea mai buna arma a lui Wizards. De mentionat ca Nene ar putea juca cu infitratii. Aceesta a isit in sfertul 1 al meciului 2 cu Wizards, a revenit intre timp pe parchet insa cum musculatura ii era incalzita, durerile au aparut abia dupa.

Pronostic : Pacers + 4.0 @ 1.90

Thunder @ Clippers

chris-paul-russell-westbrook-nba-oklahoma-city-thunder-los-angeles-clippers1

Cam ce se va intampla in meciul dintre Wizard si Pacers se va intampla aici. Sau cel putin asa cred. Ok, e greu sa castigi in LA, nu multe echipe au facut-o, insa Thunder este capabila de asa ceva. Thunder are probleme cu echipe care se apara. Si Clippers nu o face. Ok, are o forta deosebita si ea in atac, insa OKC e mai buna in duelurile cu echipe de genul. Ziceam in ananaliza trecuta ca Ibaka poate si trebuie sa-l puna pe Griffin la respect. Si a facut-o. Si cred ca asta se va intampla si astazi. Durant a fost demential in prima parte. Chris Paul a fost mai sters, insa a si luat 2 faulturi rapide. Sa nu-l uitam pe Westbrook, un jucator absolut demential, acesta fiind in match-up cu Paul. Handicapul pe Thunder pare value in aceste conditii.

Pronostic : Thunder + 4.0 @ 1.90

Istoric luna mai : Istoric luna mai : 17-9 ( W-L)