NBA Curry - Pronosticuri baschet - 08.05.2014


Si-au cam facut favoritele de cap aseara. Cam mare diferenta de scor la cele 2 meciuri si sunt convins ca nu aceasta e de fapt diferenta de valoare dintre cele 2.

Wizards @ Pacers, meci 2

dm_140328_Pacers_Wizards_Highlight

Dupa cum spuneam si in prima analiza a acestui meci, Wizards va castiga o partida in Indiana. Si totodata, precizam faptul ca va fi 1-1 dupa 2 meciuri si imi mentin parerea. Cred ca primul esec i-a trezit pe Pacers. Cu un 0-2 aici, Indiana s-ar vedea nevoita sa traga din greu pentru calificare. La un eventual 0-2, Wizards are sanse uriase sa treaca de Pacers. Am vorbit destule despre match-up-uri in prima analiza si nu o sa mai reiau ideile, spun doar ca George trebuie sa ” produca ”. Sa uite putin faptul ca este cel mai bun jucator al echipei si sa joace pentru echipa, nu doar pentru el, la fel cum se intampla in cazul lui Wall de exemplu, un om care e clar valoros, insa joaca pentru echipa .Asta e de fapt cheia meciuui dupa parerea mea. Daca jocul lui George se dezvolta mai mult decat cel individual, clar, Pacers va castiga aici.

Pronostic : Pacers @ 1.55

Suplimentar : Pacers – 4.0 @ 1.90

Clippers @ Thunder, meci 2

wpid-dm140410ThunderClippersSCHighlight

Citeam cateva opinii ale baschetbalistilor americani care joaca in Romania care intrebau ” Why everyone is so surprised that Clippers blew out OKC ? „Ei bine, nu stiu cat de mare a fost surpriza. La urma urmei, Clippers are jucatori buni, nu? Poate a surprins diferenta de scor, 122-105. Totusi, nu o vad pe Thunder pierzand 2 meciuri acasa. Sau mai bine zis, nu o vad pe Clippers castigand 2 in deplasare pe terenul lui OKC. Mai mult , Durant tocmai a primit titlul de MVP al sezonului regulat si trebuie sa confirme azi ca acest titlu li se acorda doar jucatorilor care ies la rampa in momentele grele. Totodata, Ibaka trebuie sa-i dea o replica mai importanta lui Griffin. Si poate. Pentru ca este unul din cei mai buni aparatori din liga. In primul meci am mers pe mana unui over si am castigat. Azi merg pe mana celor de la Thunder. Ok, au pierdut primul meci la o diferenta cam mare, insa OKC e una din putinele echipe care joaca in aceeasi formula timp de 2-3 ani, fara prea mari schimbari. Si aici trebuie sa se vada unitatea echipei.

Pronostic : Thunder @ 1.42

Suplimentar : Thunder – 5,5 @ 1.90

Cote preluate de la bet365.

Istoric luna mai : 14-7 ( W-L )

Bilet :

triple