NBA Curry - Analize si pronosticuri - 02.05.2014


Nu prea a fost rost de surprize aseara. Pentru un singur punct am ratat un 100 % de toata frumusetea, insa ceea ce ma bucur mai tare este faptul ca incepem luna cu un bilant pozitiv, fie el si 2-1. Nu-mi place sa incep prost. Vorba aia, ce incepe prost, se termina si mai prost. Si ce incepe bine, se termina foarte bine.

In ceea ce privesc meciurile de astazi, nu prea avem  multe de vorbit. Pentru ca deja am pariat pe calificarea celor de la Hawks in analizele trecute si pe calificarea lui Warriors. De asemenea avem mai multe pariuri speciale pe OKC-Grizzlies. Din nou vom vorbi in 2-3 idei despre fiecare meci .

Pacers @ Hawks

paul-george-jeff-teague-nba-playoffs-atlanta-hawks-indiana-pacers

M-as bucura atat de tare sa fie eliminata azi Pacers. Mi se pare o echipa atat de ”umflata” din toate punctele de vedere, asta cu exceptia lui Paul George.  Pacers a fost de multe ori echipa care nu acoperea handicapurile, care nu marca mult si care nu le permitea adversarilor sa faca acest lucru. Din pacate pentru ei , acest lucru se mai intampla acum doar in ceea ce privesc punctele marcate de ei. Intr-un meci pe teren propriu, intr-un meci oarecum decisiv pentru ei, principalul atuu al lui Hawks pentru acest meci va fi defensiva. Paul George trebuie limitat la maxim 20 de puncte. In conditiile in care ambele echipe marcheaza undeva la 90 de puncte / meci si primesc cam tot atatea, sincer, nu vad cum am putea sa avem over aici.

Pronostic :  Sub 187.0 puncte @ 1.90

 

Thunder @ Grizzlies

1398587818005-2014-04-26-Thunder-Grizzlies10

Ii vedeti pe Durant & Co eliminati in primul tur de playoff ? Eu nu. Mi se pare imposibil sa nu avem un meci decisiv aici. Randolph si Gasol au jucat excelent din punct de vedere defensiv si asta se vede la scorul general dintre cele 2 echipe. Totusi, Westbrook si Durant trebuie sa ”produca” mai mult. Sunt peste match-up-urile directe. Si sincer, nu vad un playoff fara OKC pana in cel putin o semifinala de Conferinta. Ar fi un blowout prea mare pentru NBA si pentru fanii celor de la OKC.Ok,pentru asta mai trebuie sa si poata, insa nu ma indoiesc ca vom avea aici un meci 7.

Pronostic : Thunder @ 1.68

Suplimentar :  Thunder – 2,5 @ 1.90

 

Clippers @ Warriors

hi-res-159924204-stephen-curry-of-the-golden-state-warriors-faces-off_crop_north (1)

Va fi nebunie in aceasta noapte in ” Oracle Arena” . Si nu ma indoiesc ca vom vedea un meci 7 aici. Daca Warriors va ceda, o va face cel mai probabil in LA, nu aici. Totul depinde de ” Splash Brothers ” si de ceea ce vor face ei in acest meci. Pentru mine nu incape indoiala, Stephen Curry e cel mai bun aruncator din liga de la 3. Are o mana fantastica. SI azi trebuie sa confirme. Apoi, sa nu-l uitam pe Klay Thompson, omul finalurilor de meci alaturi de Curry. Cu Paul si Griffin sub 25 de puncte, Warriors are prima sansa aici.  Clar, cel mai interesant duel e cel dintre Paul si Curry, 2 marcatori pur sange. Avantajul pe care-l are Stephen e ca nu are nevoie de ”screen-uri” pentru a marca, aruncarea lui e atat de rapida ca aproape niciun fundas nu-i poate face fata.

Pronostic : Warriors  + 1,5 @ 1.90

Cote preluate de la bet365 .

Istoric luna mai : 2-1 ( W-L)