NBA Curry - Analize si pronosticuri - 24.04.2014


Incep sa cred ca o sa am o noua echipa preferata : 76ers. Nu de alta, dar parcursul din ultimul timp este cam ca ultima serie a lor din sezonul regulat. Dar daca nici cu meciurile de azi nu facem 100 %. atunci cand?

Mavericks @ Spurs

mavs-spurs

Ok, Spurs mi-a ” copt-o ” in primul meci, un prim meci in care Spurs a pornit ca din tun, a avut 21-12 dupa primul sfert. Sa primesti 12 puncte in 12 minute, asta insemnand o medie de 1 punct / minut, intr-adevar, e un lucru extrem de mare. Insa ceea ce s-a intamplat apoi este putin ciudat.Mavericks a reusit sa revina si la pauza conduceau la 1 punct. Nu doar ca au reusit sa mentina avantajul pana in sfertul 4, dar au fost foarte aproape sa castige meciul. Toata lumea stie ca Spurs este o echipa de sfertul 1 si sfertul 4. Asta inseamna ca in marea parte a meciurilor Spurs controleaza primul si ultimul sfert. Au revenit de la – 10 in sfertul 4 si au reusit sa castige la 5. Nu a fost suficient pentru pariul meu. Astazi se intalnesc din nou. O sa raman la parerea mea expusa anterior, Mavericks o sa castige maxim 1 meci in aceasta serie. Nowitzki, Calderon..sunt jucatori cu experienta, insa jucatori care nu pot face fata unei banci atat de lungi si valoroase a celor de la Spurs. Ganditi-va cate din echipe l-ar avea pe Ginobili pe banca, cate echipe ar incepe cu el pe banca? Poate doar Heat si OKC. Si nu vorbim doar de el. Putem sa vorbim totodata si de Bellineli, alt 6th man. Nu cred ca Mavs poate face din nou un meci mare precum primul,meci pierdut de altfel. In absolut toate match-up-urile Spurs are avantaj. Ar trebui sa fie o partida la discretia acestora.

Pronostic : Spurs/Spurs @ 1.58

Suplimentar : Spurs – 5,5 @ 1.61

 

Bobcats @ Heat

131011_preview_inside

Heat all the way. O spun inca de la inceput. Cine a vazut primul meci stie probabil la ce ma refer. Bobcats este o echipa frumoasa, o echipa care-mi place foarte mult, o echipa care a inceput sa-mi placa de fapt odata cu revenirea lui Al Jefferson, un Al Jefferson care este clar ca la ora actuala este cel mai bun pivot din liga. ( as spune alaturi de Noah ). Din pacate, nu se stie daca Jefferson va juca in acest meci. Si mai ales cum va juca. Daca va juca ca in primul meci, in primul meci vazandu-se clar ca are probleme fizice, atunci Bobcats nu are nicio sansa aici. Heat vrea sa avanseze cat mai usor spre finala de conferinta si asta inseamna meciuri cat mai putine. In ceea ce privesc match-up-urile din acest meci, Bosh va profita clar de absenta lui Jefferson. Totodata, Lebron nu va avea probleme cu Kidd-Gilchrist . 

Cred ca va fi un meci la indemana lui Heat. In conditiile in care tocmai omul care i-a adus in playoff pe Bobcats nu va juca, lucrurile se simplifica mult pentru Heat. Handicapul pare rezonabil. Pauza / final la fel.

Pronostic : Heat / Heat ( pauza / final )  @ 1.40

Suplimentar : Heat – 8,5 @ 1.66

Istoric playoff : 0-10

Cote preluate de la bet365