NBA Curry - Analize si pronosticuri - 11.04.2014


Greu de pronosticat meciurile pana la playoff. In sensul in care echipele isi pot alege adversarul de playoff si pot ceda unele meciuri pentru a-si vedea indeplinit propriul interes.

In alta ordine de idei, doar 2 meciuri in aceasta runda. Hai sa facem 2/2 !

Spurs @ Mavericks

duncan

De o victorie mai are nevoie Spurs pentru a-si asigura titulatura de campiana in Conferinta de Vest. Dallas este pe locul 7 si azi isi poate alege adversarul pentru playoff. In conditiile in care Mavericks are doar o victorie in plus fata de Phoenix. Astfel, daca ei o prefera pe Spurs in playoff ( desi nu cred ), va ceda acest meci. Insa in conditiile in care Spurs este o echipa mai completa decat OKC, nu cred ca se pune problema de asa ceva in acest meci. H2H este 3-0 pentru Spurs. Vine si a 4-a victorie? In primul rand, de urmarit prestatia lui Nowitzki. Dirk vine dupa un meci de 22 de puncte contra celor de la Spurs, un meci in care Nowitzki s-a certat cu toata lumea, incepand de la arbitrii, terminand cu Gregg Popovich, antrenorul celor de la Spurs.  De fapt cred ca aici se va juca meciul. Va fi limitat Nowitzki la maxim 15 puncte? Eu zic ca se poate. Spurs are cel mai valoros lot din toate punctele de vedere. Nu 1 om, nu 2, ci 3 oameni il vor apara cu ” schimbul ” pe Dirk. Vorbim de Splitter, Diaw si Leonard. Si cum Dirk nu mai e la prima tinerete, nu stiu daca va putea rezista contra celor 3. Spurs e superioara la toate capitolele. Nu cred ca se va repeta „precedentul ” Minesota.  Spurs all the way!

Pronostic : Spurs@2.00

Nuggets @ Warriors

NBA: Playoffs-Golden State Warriors at Denver Nuggets

Interesanta echipa are Nuggets..au inceput sa joace tocmai cand nu mai au nicio sansa la playoff. De partea cealalta, Warriors se afla pe locul 6 in Conferinta de Vest inainte cu 5 jocuri de final. Este putin probabil ca Mavs s-o intreaca, ei sperand inca la locul 5, un loc 5 ce le-ar aduce o confruntar cu Rockets in primul tur de playoff. Si sunt convins ca Warriors vor cauta asta in conditiile in care Howard este out pentru Rockets. Decat sa joci cu Clippers, cu un Griffin intr-o forma absolut monstruoasa, cu un Paul care creste de la meci la meci, cu un DeAndre sub panou care domina aproape orice adversar, cred ca Warriors va forta pe final de an pentru a prinde locul 5, un loc 5 ocupat in prezent de Trail Blazers. Cu Lee out pentru aceasta partida, Green va incerca sa-i tina locul. Si cred c-o va face cu succes in fata lui Faried.  De partea calalta, Denver este o echipa decimata de accidentari : Wilson Chandler, Danilo Gallinari, J.J. Hickson, JaVale McGee si Nate Robinson sunt out pentru aceasta partida. H2H e 1-1 in acest sezon. Cred ca meciul se va juca la nivelul conducatorilor de joc. Curry e mult prea bun in comparatie cu Lawson. Apoi, Bogut este peste Mozgov, clar ! Nu stiu de ce, mie rusul nu mi-a placut niciodata..
Lot superior, motivatie mai mare, Warriors all the way!

Pronostic : Warriors -11.0@1.91

 

Statistica luna aprilie : 19 pronosticuri castigate, 15 pronosticuri pierdute