NBA Curry - Analize si pronosticuri - 10.04.2014


In niciun caz nu ma gandeam ca Hawks se poate incurca de Pistons..eh, asta e, trecem mai departe.

Cotele sunt luate de la offline avand in vedere ca pe online inca nu au aparut. Am ales Superbet de aceasta data.

Nets @ Magic

magic
O fi Magic echipa de teren propriu, dar nu cred ca Nets va avea probleme in aceasta deplasare. Spuneam in analizele trecute cum ca Nets este in cea mai buna forma din campionat si totodata spuneam ca mi se pare cel mai sigur meci de ieri, meci in care am pronosticat ca daca Nets va pierde, o va face la maxim 5 puncte. Nu doar ca ca nu au pierdut, ba mai mult, au castigat. Nets are 3 victorii consecutive si Kidd a declarat ca vrea sa castige fiecare meci pana la finalul sezonului regulat indiferent de adversar. Probabil asta se va intampla si azi. Avand in vedere ca Vucevic inca nu e la 100 % , sub panou, Plumlee nu cred ca va avea mari probleme. Asta ar insemna ca Nets sa ”castige” acest meci la 3 puncte. Ceea ce nu cred ca s-ar putea intampla..cu un lot complet, cu o for ma net(s) superioara, Nets nu are nicio sansa aici.
Pronostic : Nets ( fara OT ) @ 1.50 @ Superbet
Suplimentar : Nets – 4,5 @ 1.85 @ Superbet

Rockets @ Nuggets

Evan Fournier, Donatas Motiejunas

Prin ce emotii a trecut Rockets cu Nuggets in urma cu cateva zile. Intr-un meci controlat pe final clar de Nuggets, Rockets a reusit sa trimita meciul in overtime si sa castige acolo cu 130-125 in mare parte datorita lui James Harden. Cu 33-44, Nuggets nu mai are nicio sansa la playoff insa isi joaca meciurile pana la final chiar daca sansele lor pentru playoff sunt nule dupa cum spuneam anterior. In continuare fara Beverley si Howard, Rockets va incerca sa castige deplasarea de la Denver, Nuggets fiind si ei lipsiti de 2 jucatori importanti : Lawson si Chandler. Este al 3-lea meci dintre cele 2 echipe in acest sezon, Rockets impunandu-se de fiecare data : 122-111 si 130-125. Din nou nu vom miza pe spreadul de handicap. E prea riscant..exact ca si in meciul de acum cateva zile. Fara Howard sub panou, Nuggets va marca peste 110 puncte in aceasta partida. In conditiile in care Nuggets va marca peste 120 de puncte, overul va iesi usor aici..

Pronostic : Peste 223,5 puncte @ Superbet

Heat @ Grizzlies

nba_gu_randolph-james_mb_576

Sansele ca Wade sa revina sunt destul de mari si Heat s-ar putea sa fie la acest meci doar fara Oden. Daca Wade va fi pe teren, sansele lui Heat cresc in aceasta partida. Nu le va fi deloc usor. Grizzlies cauta a 12-a victorie consecutiva pe teren propriu chiar in fata campioanei din Miami. Toata lumea stie ce defensive bune au cele 2 echipe. As inclina pe Grizzlies ca ar avea o aparare mai buna. In momentul in care il ai in echipa pe cel mai bun jucator defensiv din sezonul precedent, si aici vorbim de Marc Gasol, care in momentul de fata este peste fratele sau, peste Pau ( o parere strict personala ), lucrurile devin dificile pentru orice defensiva, fie ca vorbim de LeBron James & Co, fie ca vorbim de orice alta echipa. Este al 2-lea meci dintre cele 2 echipe din acest sezon. In primul s-a impus Heat, 91-86, un total de 177 de puncte. Linia pentru acest meci este la 185,5 puncte. O linie excelenta pentru underul pe care vrem sa-l propunem. In plus, LeBron James cred ca va avea probleme mari cu Prince azi. Prince este genul de jucator care nu straluceste in ofensiva insa este un aparator excelent. De aceea cred ca cea mai buna varianta pentru acest meci este underul la puncte..
Pronostic : Sub 185,5 puncte @ 1.85 @ Superbet

 

Statistica luna aprilie : 18 pronosticuri castigate, 12 pronosticuri pierdute