NBA Curry - Analize si pronosticuri - 06-07.04.2014


Salutare! Azi incep meciurile mai devreme, deci, si analizele alaturi de pronosticuri apar mai repede.

* Cote preluate de la bet365

Knicks @ Heat

 

melo

Ce meci, ce meci, ce meci !

Knicks trebuie sa castige toate mecurile pana la final si sa profite de eventualii pasi gresiti ai Atlantei pentru a mai spera la playoff. Heat are probleme de efectiv pentru acest meci. Sunt foarte mici sanse ca Oden si Wade sa fie recuperati pentru aceasta partida, asta pe langa Allen care nu va juca in aceasta partida. De partea cealalta, pe langa mai vechii accidentati Martin si Bargnani, Melo revine dupa o accidentare, o recidiva in meciul cu Nets. Si Heat are nevoie de victorie aici. O victorie care i-ar duce mai aproape de castigarea Conferintei de Est. Mizez totusi pe Knicks aici. Pe o dorinta mai mare de victorie eventual. Se asteapta ca azi Carmelo Anthony sa fie la 100 % si sa-i ajute pe cei de la Knicks sa castige pe terenul lui Heat. Au o sansa buna aici. Fara Wade si Oden lucrurile vor fi mai simple pentru cei de la Knicks. H2H e 2-1 pentru Heat in acest sezon. Handicapul pe Knicks mi se pare excelent.

 

Pronostic : Knicks + 7.0 @ 1.90

 

Lakers @ Clippers

nba_g_griffin_576

 

Meci in care putem avea doar o singura favorita : Clippers. Se va pune doar problema diferentei de scor, spread-ul fiind pus la – / + 16.0 puncte, un handicap pe care Clippers nu va avea probleme sa-l acopere. Uitandu-ne pe intalnirile de pana acum ale celor 2 echipe, Clippers are avantaj, are 2-1, Lakers castigand prima intalnire cu scorul de 116-103. Au urmat apoi 2 partide la discretia lui Clippers : 123-87 si 142-94.  Clippers are avantaj pe toate posturile. Cel mai bun jucator al celor de la Lakers, Pau Gasol, va fi in match-up direct cu Blake Griffin, un jucator care este poate cel mai complet de pe postul sau din liga, de pe postul de ‘’ extrema mare ‘’ . Sub panou, Kaman nu are nici cea mai mica sansa cu DeAndre Jordan. Marshall peste Chris Paul? Niciodata ! Va fi o partida la discretia lui Clippers. Nu vad cum ar putea sa nu bata la minim 20-21 de puncte aici.  Initial am vrut sa aleg si overul pentru aceasta partida. Clippers va marca peste 120 de puncte, cel putin asa ar fi normal. Dar asta ar insemna ca Lakers sa marcheze minim 100 si ar fi putin riscant sa pariem pe asa ceva..

 

Pronostic : Clippers – 16.0 @ 1.90

Suplimentar : Clippers – 20,5 @ 2.62

 

 

Nuggets @ Rockets

 James Harden, Kenneth Faried

Cam greu sa-i bati pe Rockets pe teren propriu in acest an. Si asta au simtit-o cei de la Thunder, in precedentul meci cei de la Thunder reusind sa opreasca seria de 19 victorii consecutive a celor de la Spurs. Interesat este faptul ca acest lucru s-a intamplat in absenta lui Patrick Beverley dar mai ales in absenta lui Dwight Howard. De partea cealalta, Wilson Chandler e out pentru aceasta intalnire. Este a 2-a intalnire intre cele doua echipe in acest an. In prima intalnire, disputata tot pe terenul lui Rockets, cei de la Houston s-au impus : 122-111. Daca Howard si Beverley ar fi fost apti pentru aceasta intalnire, as fi mizat fara probleme pe handicapul celor de la Rockets.Asa, cu Asik in locul lui Howard ma cam indoiesc. Ok, turcul este bun, insa nicidecum la nivelul lui Howard. In prima partida s-au marcat 233 de puncte. Sunt cativa jucatori extrem de buni care au jucat atunci si nu vor juca azi, 2 dintre ei sunt Beverley si Howard, 2 jucatori extrem de buni in ofensiva, Dwight fiind un foarte bun jucator in defensive de asemenea. In conditiile absentelor celor 2, linia de under / over e situate cam sus. Nuggets are partide in care marcheaza 137 de puncte dar si aprtide in care marcheaza undeva la 90. De partea cealalta, Rockets isi ‘’ respecta ‘’ media de 106.8 puncte marcate / meci. Daca Nuggets vor fi limitati in jurul a 100 de puncte, underul va iesi lejer.

 

Pronostic : Sub 221.0 puncte @ 1.90

 

Statistica luna aprilie : 15 pronosticuri castigate, 7 pronosticuri pierdute.