NBA Curry - Analize si pronosticuri - 05.04.2014


Salutare. Astazi avem etapa lunga, o etapa in care din nou vom ” ataca ” 3 meciuri din oferta celor de la bet365.

Magic @ Bobcats

 bbb

Meci extrem de usor pentru Bobcats in conditiile in care Magic nu e echipa de deplasare si singurele meciuri bune pe care le mai face sunt pe teren propriu. Bobcats are 6-4 in ultimele 10 meciuri si vine dupa 2 victorii consecutive. Magic vine dupa o infrangere clara pe teren propriu, o infrangere surprinzatoare din prisma scorului mai mult : 98-119. Nu eram obisnuit ca Magic sa piarda chiar asa clar pe teren propriu. Bobcats este fara Gary Neal aici, insa aceasta absenta este nesimnificativa avand in vedere lotul extrem de bun al celor de la Bobcats.  H2H e 2-1 pentru Magic, fiecare castigandu-si partida de pe teren propriu. Nu vad cum Magic ar putea sa le puna probleme lui Bobcats, sincer.  Charlotte are nevoie de victorie pentru a-si consolida locul de play-off si sa nu mai aiba emotii in ultimele partide. Al Jefferson este intr-o forma extraordinara.  Nu vad cum Vucevic l-ar putea opri intr-un fel. Va fi o partida la discretia lui Bobcats.

Pronostic : Bobcats – 10.0 @ 1.90

 

Pistons @ Nets

nets

Preziceam acum cateva zile ca Pistons nu are cum sa piarda pe terenul lui Pacers la mai mult de 10 puncte si asa s-a intamplat. Pentru simplul fapt ca Pacers nu este intr-o forma buna si ca nu acopera handicapurile de fel. Azi, este cu totul alta situatie. Se deplaseaza pe terenul unei echipe ranite, ranite mai mult din punct de vedere al moralului dupa infrangerea cu rivalii de la Knicks. Clar, echipa mai buna e Nets. Clar, echipa mai in forma este Nets. Are 7-3 in utlimele 10 meciuri fata de 2-8 a lui Pistons. Problema lui Detroit este atunci cand da de o echipa care chiar are nevoie de rezultat, cum a fost Miami. Heat a venit pe terenul lui Pistons sa castige si sa castige la o diferenta cat mai mare pentru a-si creea un moral bun pentru meciurile viitoare. Si a facut-o : au castigat cu 78-110. Asa cred ca va fi si astazi. Nest este o echipa ranita. Cu o victorie concludenta aici, isi poate impaca aici fanii dupa esecul categoric din etapa trecuta cu Knicks.

Pronostic : Nets – 9,5 @ 1.90

 

76ers @ Celtics

 celtics

Mie-mi place 76ers. Cam de pe perioada cand juca Allen Iverson acolo. Si chit ca anul acesta au fost ciuca batailor, tot imi plac. Cu Nerlens Noel in teren, lucrurile ar fi stat total diferit pentru acestia. Si o sa vedem unde va juca Nerlens in sezonul viitor. Daca va ramane la Philadelphia si draftul va fi in favoarea celor de la Phily, 76ers vor avea o echipa solida la anul. Pana atunci, vor da piept cu Celtics intr-un meci in care niciuna din echipe nu mai are sanse la playoff.  Ambele echipe au 1-9 in ultimele 10 meciuri. H2H este 1-1 in acest sezon. In victoria celor de la Celtics au fost doar 6 puncte diferenta pentru cei de la Celtics. Intr-un meci fara miza, cei de la 76ers au sansa lor. Nu vad cum ar putea sa fie infranti aici la o diferenta atat de mare pe cat indica spreadul bookmakerilor.

Pronostic : 76ers + 10.0 @ 1.90