NBA Curry - Analize si pronosticuri - 03.05.2014


Salutari. Zi excelenta ieri in NBA, 4/4, 100% ca si procentaj. La fel ca in ultimele zile, vom vorbi pe scurt de fiecare meci, 2-3 fraze pentru ca am scris de fiecare meci la inceput un preview mai consistent. De aceea, trecem direct la treaba.

 

Spurs @ Mavericks

spurs

 Game over. Cam asa cred ca va fi aici. E 3-2 pentru Spurs si dupa acest meci va fi 4-2. Problema lui Mavs e Nowitzki. Nu el ca jucator, ci prin faptul ca e pusa prea multa presiune pe el. Pe el si Ellis. De partea cealalta, Spurs e echipa cu banca cea mai lunga si valoroasa din NBA. Ganditi-va doar la faptul ca Spurs isi permite sa-i tina pe banca pe Ginobili si Belinelli, 2 shooteri excelenti. Mavs nu are nicio sansa aici Doar daca Nowitzki si Ellis se autodepasesc. Dar nu cred ca va fi cazul.In plus, daca ne uitam la primul 5 al fiecarei echipe, Spurs e cam superioara la toate capitolele.

Pronostic : Spurs -3.0 @ 1.90

 

Rockets @ Trail Blazers

matchupvshouston700x350

Game over, partea a 2-a. Rockets s-a trezit cam tarziu. A castigat meciul 5, insa nu cred ca vor putea face mai mult. In RIP City, Aldridge isi va intra din nou in rol. Lin peste Lillard? Niciodata. In RIP City este o energie speciala. Parca aruncarile lui Matthews si/sau Batum de la distanta intra cu o usurinta mai mare. Lillard si Aldridge sunt peste match-up-urile lor directe. Au tot ce le trebuie pentru a termina seria aici. Intr-un eventual meci 7, Rockets ar porni cu avantaj. Dar nu se va ajunge acolo. Daca LaMarcus joaca la 70-80 % din capacitatea cu care a jucat in meciurile 1 si 2, cred ca vor fi cel putin 10 puncte diferenta.

Pronostic : Trail Blazers-4.0 @ 1.90

 

Raptors @ Nets

nets-raptors

Aici nu cred ca va mai fi cazul de game over. Nets nu-si permite sa piarda aici. A pierdut un avantaj de + 8 in sfertul 4, in meciul 3. Daca il va avea din nou, nu cred ca vor mai ceda. De remarcat faptul ca Nets era sa faca o revenire de senzatie in sfertul 4 in meciul din Toronto, sfert in care au recuperat 20 de puncte. De urmarit din nou prestatia lui Joe Johnson. Este omul care trebuie sa produca. El si Deron Williams. De partea cealalta, nu stiu daca Lowry poate sa tina ritmul excelent din meciul 4. E „do or die” pentru Nets. Sa nu uitam de valoarea si experienta lui Garnett sau explozia sutului de la distanta a lui Teletovic. Ma indoiesc ca nu vom avea un meci 7 aici.

Pronostic : Nets -5.0 @ 1.90

Istoric playoff – 6-1 ( W-L)

Cote preluate de la bet365.