NBA Curry - Analize si pronosticuri - 03.04.2014


Salutare. Azi avem de multe meciuri,  am ales sa vorbesc de 3 meciuri.

Nets @ Knicks

kn

Nets si-a asigurat in ultima runda un loc de playoff iar acum se pot concentra sa atinga o pozitie cat mai suprerioara in Conferinta.  Adversarii de astazi le sunt New York Knicks, fiind un adevarat ”derby ” local intre cele 2. Daca Nets si-a asigurat un loc de play-off, Knicks este in continuare in cautarea ultimului loc de play-off pe care cred ca-l va obtine. Cele 2 echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest sezon, ambele au castigat meciurile pe teren propriu vs cealalta. De urmarit defensiva lui Knicks care a progresat enorm : 82 de puncte primite vs Utah si 89 vs Warriors. Acelasi lucru se poate spune si despre Nets : 95 de puncte primite vs Rockets, una din cele mai ofensive echipe din liga sau 99 vs Timberwolves, o alta super echia ofensiva. Knicks are prima sansa aici. Dar, ca pronostic principal vom ataca linia de under / over care mie mi se pare cam sus in conditiile mentionate mai sus. Odata cu apropierea play-offului, apararea creste in intensitate. La fel ma astept sa se intample si aici. Mergem pe under ca pronostic principal si Knicks sa castige ca un pronostic suplimentar.

Pronostic : Sub 196.0 @ 1.90
Suplimentar : Knicks – 2,5  @ 1.90

Pistons @ Pacers

Pistons-Pacers-Basketball-5

Cam mare handicapul pentru Pacers, nu? Mai ales ca e o echipa care nu prea acopera handicapurile. Pacers vine dupa o infrangre care le-a confirmat cam pe unde se afla. A fost indeajuns sa vina Spurs, cea mai buna echipa in liga dupa parerea mea si sa le arate cum se joaca baschet in adevaratul sens al cuvantului. Diferenta? 26 + pentru Spurs : 77-103. De partea cealalta, Pistons nu mai are pretentii la playoff dar vine in Indiana sa faca o figura frumoasa. Pacers vine dupa 3 infrangeri consecutive si este intr-o perioada in care nu se regaseste pur si simplu.  Si tare mi-e ca Detroit o sa profite de asta. Nu spun neaparat ca vor castiga, insa cred ca vor face o figura frumoasa aici, chit ca au pierdut vs 76ers, o victorie a celor de la Phily pe care a prezis-o. H2H e 3-0 in acest sezon pentru Pacers insa in niciuna din partide nu au invins la mai mult de 8 puncte. Sa o faca azi? Nu cred..

Pronostic : Pistons + 10.0 @ 1.90

Bulls @ Hawks

Mike-Dunleavy-010514

Hawks are sperante mari in aceasta partida. Sperantele lor se leaga de o victorie vs Bulls, asta pentru a ” tine ” de acel loc 8 , un loc 8 pe care Knicks este tot mai aproape sa si-l aconteze. Sincer, o prefer de 10x mai bine pe Knicks in playoff decat Atlanta. Hawks nu spune mai nimic in afara de Millsap, Korver si Teague. Ah, si Horford. Dar Horford e out inca pentru o buna perioada. De urmarit duelul dintre Noah si Antic. Imi place mult Antic. Il stiu din perioada Olympiacos, grecii fiind favoritii mei alaturi de Partizan ca echipe de baschet din Europa, insa azi nu are nici cea mai mica sansa in fata lui Noah. Joakim progreseaza de la meci la meci. Cred ca nu gresesc daca spun ca este cel mai iubit jucator al celor de la Bulls, asta in absenta lui Rose. Bulls are nevoie mare de Boozer in acest meci, om care il va apara pe Millsap. Paul este un jucator mai rapid decat Carlos si poate arunca de la 3 puncte fara probleme. Daca Boozer ” se tine dupa el „, partida e ca si castigata. Sa nu uitam ca Bulls are cel mai bun 6th man din  liga, Taj Gibson. Daca voi imi spuneti un 6th man mai bun decat Gibson, imi retrag afirmatia. H2H e 3-0 pentru cei din Chicago in acest an. De ce n-ar veni si a 4-a victorie? Bulls all the way !

Pronostic : Bulls – 2,5 @ 1.90

* Cote preluate de la bet365
                                                                                                            Articol scris de Curry