NBA Curry - Analiza si pronosticuri - 28.03.2014


 

Etapa scurta in NBA. .M-am oprit doar la 2, 2 ce mi se par cele mai bune pentru a fi pariate.

76ers @ Rockets

rockets

Show total. Asta ar trebui sa vedem la Houston in aceasta runda, cei de la Rockets prmind vizita lui 76ers. Spun ca o sa fie show total din 2 considerente mari si late :
1: 76ers are 25 de infrangeri consecutive. Nu o sa emita nici cea mai mica pretentie cu Rockets, in special la Houston.
2: Forma celor de la Rockets. E infricosatoare.  I-au batut recent pe Jazz la 38 de puncte si pe Timberwolves la 23 de puncte. Daca asta n-ar fi indeajuns, i-au batut si pe Pacers la 26 de puncte, 112-86.
Nu o sa ma lungesc prea mult. Linia de handicap este asezata in mod corespunzator, ba chiar 20 de puncte mi se par foarte putine la ce arata Rockets pe teren propriu. Ma astept la o diferenta de 30 + lejer. Harden, Parsons, Howard. 3 nume care le vor pune mari, mari probleme lui 76ers.

Pronostic : Rockets – 20.0 @ 1.90

Suplimentar : Rockets – 26,5 @ 3.25

Trail Blazers @ Hawks

rip city

Pot cei de la Trail Blazers sa o invinga pe Hawks fara Freeland si Aldridge? Trebuie !
Cu 45-27, Portland vine in Atlanta dupa 3 infrangeri consecutive. Nici forma celor de la Hawks nu e una mai buna, avand 4 infrangeri consecutive. De la gazde va lipsi Kyle Korver, asta pe langa mai vechile accidentari Jenkins, Horford si Ayon. Pe 5 martie, in primul meci dintre cele 2 echipe, Hawks nu a avut nici cea mai mica sansa cu Trail Blazers, Trail Blazers castigand la 24 de puncte diferenta : 102-78, meci in care au jucat atat Aldridge cat si Korver, 2 oameni esentiali pentru ambele echipe.  Nu prea vad cum Hawks poate sa castige aici..singurul loc unde poate profita Hawks este cel de ” extrema mare ” , acolo unde Millsap va profita de absenta lui Aldridge, in rest, Portland este superioara la toate capitolele. Foarte interesant duelul dintre Batum si Caroll. Foarte interesant pentru ca nu vad ca extrema lui Hawks sa aiba vreo sansa; atat in defensiva cat si in ofensiva. Batum este recunoscut ca unul din cei mai buni aparatori din liga cu un sut extrem de bun de ” afara ” . Fie si fara Aldridge, Trail Blazers o sa castige azi.

Pronostic : Trail Blazers incl OT @ 1.67 @ SuperBet

* Pentru meciul dintre Hawks si Trail Blazers inca nu au aparut cote pe online. La momentul aparitiei cotelor, puteti paria pe Trail Blazers pentru cota aferenta fiecarei case de pariuri online.