NBA Curry - Analiza si pronostic - 20.05.2014


NBA Curry – Analiza si pronostic – 20.05.2014
Salutare! La noapte avem din nou un singur meci de NBA, se apropie finalul de luna si suntem in profit destul de bun, lucru ce ne bucura.

i

Thunder @ Spurs
In sfarsit un adversar pe masura pentru Spurs. Daca imi permiteti o comparatie cu un alt sport, cu tenisul, acest meci se va asemana foarte mult cu unul de fete disputat pe zgura unde sunt foarte multe breakuri. Breakurile in cazul de fata vor fi victoriile pe terenul adversarului. Si trebuie sa profitam de acest lucru. Sa vorbim putin de match-up-uri : cel de PG. Daca Westbrook e jucatorul mai exploziv, Parker e jucatorul mai inteligent si mai calculat. Totusi, intr-un ritm de joc rapid, Westbrook are avantaj. Apoi, sa ne gandim putin la Durant..in ultimul meci vs Clippers a ratat primele 4 aruncari si a acumulat 2 faulturi extrem de rapid. Ce-a urmat? 12/14 in urmatoarele 16 aruncari. Si Durant a demonstrat din nou de ce e MVP-ul ligii.

Sa nu-l uitam pe Ibaka. Ibaka are puterea sa-l anihileze pe Duncan. Insa sa nu uitam faptul ca Spurs are o banca extrem de buna si valoroasa. Cea mai buna din liga. Si cel mai bun antrenor. Va fi o serie interesanta, o serie echilibrata. Cred ca vom avea 7 meciuri. Azi nu avem cum sa nu profitam de cota lui OKC. Au multe puncte in care le sunt superiori celor de la Spurs.

Pronostic : Thunder + 5.5 @ 1.90 la Bet365

scris de Curry (Istoric luna mai : 27W-20L)