NBA Curry - 26-04-2014 - Analize si pronosticuri


Avem multe meciuri. Totusi, doar 2 mi-au atras atentia. Meciuri pe care am mai pariat in trecut ,meciuri pe care am castigat, pe care am mai pierdut. Fara alte introduceri, meciurile sunt urmatoarele :

 

Pacers @ Hawks

kyle-korver-paul-george-nba-atlanta-hawks-indiana-pacers-590x900

Sa fie oare turul II interzis celor de la Pacers? Cam asta ” cant ” de peste o luna de zile si imi mentin ceea ce am spus anterior. De ce ar fi Pacers favorita aici? Doar pentru ca-l are pe George? Hibbert? Cine e Hibbert la urma urmei, e cumva vreun Aldridge care confirma de vreo 3 ani buni? Nu, deloc. Si nu joaca cu orice echipa. Cred ca daca juca si Horford, lucrurile erau terminate de mult aici in favoarea Atlantei.  A fost o victorie extrem de usoara in ultimul meci pentru Hawks, o victorie la 13 puncte diferenta. Totusi, lumea inca crede in Pacers. Intr-un sondaj al ESPN-ului, peste 85 % din cei care au raspuns la o intrebarea  ” Cine va castiga acest meci ” au optat pentru Pacers. De ce sa castige Pacers? Este intr-o forma atat de proasta..si in plus, Hawks da semne de revenire. Daca toate astea nu ar fi indeajuns, Teague creste de la meci la meci. E o sansa buna pentru Hawks sa faca aici 3-1. Nu i-ar asigura un 3-1 o calificare insa ar duce-o mai aproape de ea.

Pronostic : Hawks + 2.0 @ 1.90

Suplimentar : Sub 192 puncte @ 1.50

 

Spurs @ Mavericks

122613_spurs-mavs_600

 

Imi place acest meci. De fapt imi plac cotele la nebunie pentru acest meci. Ce s-a intamplat in meciul 2 ma depaseste. Nu cred ca Mavericks are puterea sa castige mai mult de un meci in aceasta serie. Si asta ar insemna sa Spurs sa castige urmatoarele 3 meciuri. Si cred ca asta se va intampla. De fapt, ce s-a intamplat in meciul 2 are un nume : Devin Harris.  Cu o medie de 18,5 puncte in cele 2 meciuri vs Spurs, el a fost cheia pentru victoria in meciul 2.  Totusi, Tony Parker trebuie sa vina azi cu o replica importanta aici.  Si nu doar el.  Green si Leonard sunt datori. Cu medii de 3.0 si 8.5 puncte / meci,  shooting guardul si extrema celor de la Spurs trebuie sa vina cu performante mult mai bune pentru ca acestia sa avanseze mai departe in playoff. De partea cealalta, cat sa mai reziste si Nowitzki? Cat s-o mai duca in spate pe Mavericks? Nu cred ca poate face asta la nesfarsit. Poate doar Ellis daca mai scoate din ”joben” inca o evolutie foarte buna..pentru ca daca nu, Mavs nu are sanse. Tind sa cred ca meciul 2 a fost o pura intamplare. Spurs este echipa mai buna fara doar si poate.

 

Pronostic : Spurs @ 1.6

Suplimentar : Spurs / Spurs @ 2.2 ( pauza / final )

Istoric playoff : 6-17

Cote preluate de la bet365

P.S : Nu uitati si de pronosticurile speciale pe care vi le-am propus acum cateva zile care se regasesc aici