NBA Curry - 25.03.2014 - Analize si pronosticuri


NBA Curry – 25.03.2014 – Analize si pronosticuri

Salutare! Am avut parte de o runda perfecta din punct de vedere al pronosticurilor in ultima noapte si speram sa o repetam din nou cu 3 meciuri. Trecem direct la subiect !
* Cotele sunt luate de la WilliamHill.

bulls-pacers-basketballPacers @ Bulls
Timpul revansei pentru Bulls in fata lui Pacers dupa ce acum cateva zile Indiana a invins, 91-79? Da, cred ca da. Ok, Pacers are recordul mai bun, are 51-19, dar, dupa cum spuneam si data trecuta, pe mine unul nu ma convinge DELOC. Cred ca e singura echipa din top in care nu as avea incredere daca ar fi sa pariez in play-off. Cu 22-13 pe teren propriu, Bulls cauta sa-si imbunatateasca recordul si sa-si mentina locul 4 in Conferinta de Est, sau, de ce nu, sa urce pe 3, desi ii va fi greu dupa inca victoria lui Raptors de ieri. Pacers are 19-15 in deplasare si 2-1 H2H in acest sezon vs Bulls. Ideea principala ar fi ca ambele victorii au fost in Indiana. In United Center nicio echipa nu porneste favorita. Chit ca te numesti OKC ( echipa care a invins totusi in Chicago ), chit ca te numesti Heat ( cei din Miami pierzand in Chicago dupa ce au avut + 10 in sfertul 4 ). Bynum este out pentru aceasta intalnire, fiind singura indisponibilitate pentru Pacers. Noah-Hibbert. Intr-un meci in care se vor marca mai putine puncte cel mai probabil decat media inregistrata in NBA , jocul de sub panou e esential. Si acolo Noah este peste Hibbert din toate punctele de vedere. Si, desi a avut un double double cu Pacers, 12 puncte si 13 recuperari, Noah poate mult mai multi. Si o va demonstra in acest meci.
Pronostic : Bulls @ 1.83

Josh+Smith+Atlanta+Hawks+v+Phoenix+Suns+6F6RKrpUGCYlSuns @ Hawks
Conferinta de Vest e superioara celei din Est, vorbind strict de acest an. Sunt mult mai multe echipe valoroase care vor rata play-off-ul decat in Vest decat in Est. Si probabil asta se va vedea in acest meci, meci in care avem un duel intre conferinte. Suns, reprezentata Vestului are 1-0 H2H vs Hawks, reprezentanta Estului. Forma mai buna este la Suns, are 3-0 in ultimele 3 meciuri si 6-4 in ultimele 10. De partea cealalta, Hawks vine dupa 2 infrangeri consecutive. Tare mi-e ca Hawks va incepe un nou sir de infrangeri..echipa din Atlanta este foarte ciudata. As asemana-o putin cu echipa din Denver. Pierde de la cine nu te astepti dar si castiga cu cine nu te astepti. Sunt o echipa de moral. In momentul in care pierd avantajul pe care si l-au construit in primele 3 sferturi in ultimul, de obicei cedeaza, la fel ca si in meciul de aseara cu Raptors. De urmarit duelurile dintre Dragic vs Teague si Bledsoe si Korver. Un alt duel interesant e cel dintre Plumlee si Antic. In toate aceste 3 dueluri cred ca Suns are avantaj. In primele 2, cei 2 sunt aruncatori mult mai buni de afara decat cei de la Hawks. Chiar daca Korver e un aruncator excelent de la 3 puncte, Dragic & Bledsoe intr-o zi buna sunt peste Kyle, clar. In plus, Korver este incert pentru aceasta partida, fapt ce ma face sa cred si mai mult in victoria celor de la Suns, in conditiile in care Korver va reveni, cu siguranta nu va fi la 100 %.
Pronostic : Suns @ 1.87

140117232629-0021300587-uta-det-recap.main-video-playerPistons @ Jazz
Niciuna dintre echipe nu prea mai are sanse la play-off, insa nu inteleg cota atat de mare data lui Jazz pentru aceasta partida. Ambele echipe au 2-8 in ultimele 10 meciuri, Jazz vine dupa o victorie, victoria vs Magic de pe teren propriu, 89-88, in timp ce Pistons vine dupa 5 infrangeri consecutive : vs Raptors 87-101, vs Pacers 104-112, vs Nuggets 109-118, vs Suns 92-98 si vs Clippers 103-112. Interesant este faptul ca si in prima intalnire din acest sezon dintre cele 2 echipe ( aceasta fiind ultima ) Jazz a castigat pe terenul lui Pistons cu 110-89. Ba mai mult, poate lucrul cel mai important, Drummond ( !! ) este indisponibil pentru oaspetii de azi. Le va fi extrem de greu sa castige acest meci fara colosul de sub panou. Nu doar Drummond e out pentru Pistons. Billups si Siva sunt si ei indisponibili pentru Pistons. In mod normal e victorie fara mari emotii pentru cei de la Jazz. Au un lot superior, joaca pe teren propriu si cei din Detroit sunt macinati de accidentari.
Pronostic : Jazz @ 1.87

scris de Curry