NBA Curry - 21.03.2014 -Analize si pronosticuri


NBA Curry – 21.03.2014 -Analize si pronosticuri

Ieri am prins o cota extrem de frumoasa pe Knicks & Carmelo, o cota de 4,50, azi speram sa continuam cu astfel de cote. Pentru azi, cotele sunt luate atat din oferta celor de la bet365 cat si din oferta celor de la William Hill

dt.common.streams.StreamServer.clsBucks @ Wariors
Primul meci este cel dintre Bucks si Warriors. Bucks vine dupa 5 infrangeri consecutive si are 2-8 in ultimele 10 meciuri. De partea cealalta, Warriors are 2 victorii consecutive si 7-3 in ultimele 10 meciuri. Este al 2-lea meci dintre cele 2 echipe,Warriors a batut-o pe Bucks la 21 de puncte. Nici azi nu se pune problema invingatoarei, asta e clar. Bucks va fi in acest meci fara Sanders si Delfino. De partea cealalta, Warriors ataca acest meci cu cel mai bun lot. Din pacate pentru Bucks, cel mai bun om al lor, Knight, este in match-up cu Stephen Curry. De curand, Curry a declarat ca e interesat si de titlul de MVP, fapt ce ma face sa cred ca de acum incolo, in orice meci, va ataca performantele proprii din ce in ce mai tare, deci, si azi, Knight nu prea are sanse in fata lui. Warriors este superioara pe toate capitolele. Ma asteptam ca linia de handicap sa fie cu cateva puncte mai sus. Nu e, deci, o linie de handicap de – 13,5 este perfecta dupa parerea mea.
Pronostic : Warriors – 13.0 @ 1.90 @ bet365
Suplimentar : Warriors castiga partida la 21 de puncte sau mai mult @ 4.00

blazeractionWizards @ Trail Blazers
Buna cota pentru Trail Blazers( pe hartie ). Cu 44-24, Trail Blazers ar porni clar favorita in intalnirea cu Wizards, asta daca ar juca LaMarcus Aldridge. Fara el, Trail Blazers s-a chinuit..si s-a chinuit rau vs Bucks, fiind la un pas sa piarda meciul cu a 2-a cea mai slaba echipa din liga. Interesant este faptul ca cei din Washington au un record mai bun in deplasare decat pe teren propriu. E drept, doar o victorie, dar este mai bun. In primul meci din acest sezon intre cele 2, Wizards s-a impus la 10 puncte diferenta, o diferenta ce nu stiu daca va mai fi pe tabela si astazi, insa ceea ce e clar, e faptul ca Wizards are clar o sansa mare aici avand in vedere absenta de marca din lotul celor de la Portland. Dupa cum ziceam si mai sus, in conditiile in care te chinui cu Bucks, in conditiile in care Warriors te-a invins pe teren propriu, Trail Blazers porneste favorita aici doar din prisma terenului propriu. In rest, nu vad de ce ar fi favoriti.
Pronostic : Wizards + 4,5 @ 1.90
Suplimentar : Wizards @ 2.70

Kait-Cassie-AlisaTimberwolves @ Rockets
Un duel foarte interesant intre 2 echipe extrem, extrem de ofensive. Timberwolves vine dupa un meci excelent facut vs Mavericks, meci in care Rubio a facut un triple-double.Ultima infrangere a celor de la Minesota dateaza din 14 martie, meci pierdut pe terenul lui Bobcats , meci in care am mizat pe Minesota, scorul final fiind de 93-105 pentru Charlotte. De partea cealalta, Rockets vine dupa o victorie extrem de lejera, 124-86 vs Jazz. Uitandu-ne peste ultimele meciuri ale ambelor echipe, putem sesiza ca in 7 din ultimele 10 meciuri ( 5 de fiecare parte ) ale celor 2 combatante de astazi s-a depasit linia de over impusa azi de bookmakeri. Mizez pe jocul bun al celor 2 echipe de la 3 puncte. Daca Timberwolves ii au pe Ricky Rubio si Kevin Love, de partea cealalta, Parsons si Harden sunt 2 shooteri excelenti. In match-up-ul de sub panou, clar, Howard va avea avantaj clar daca punem la socoteala faptul ca Pekovic e out si pentru aceasta partida, conform ESPN. Asta inseamna automat ca pe langa shooterii excelenti pe care ii are Rockets, vor veni si multe puncte acolo sub panou pentru cei din Houston,asta bineinteles daca ultimele zvonuri se confirma si Pekovic e out si pentru aceasta intalnire.
Pronostic : Peste 213,5 puncte @ 1.90
Suplimentar : Rockets – 8.0 @ 1.90

scris de Curry