NBA Curry 17.11.2014


Salutare,
Azi am 2 meciuri pentru la noapte, o dubla careia ii dau sanse foarte mari de reusita.

Bucks @ Heat

Brandon Jennings

Uitati-o pe Heat din ultimul sezon si uitati-o pe Bucks din ultimul sezon. Sunt echipe total diferite. Daca anul trecut nu i-as fi dat nicio sansa in acest duel lui Bucks, azi ii dau sanse…si sanse mari. Singura problema pentru Bucks ar fi meciurile din deplasare, acolo unde au 1-4. De partea cealalta, Heat si-a pierdut parca din identitate dupa ce a plecat LeBron la Cavs. In lipsa lui, Bosh incearca sa-i tina locul pe cat poate, Wade nu este in cea mai buna forma. La general, Heat are 5-4 in timp ce Bucks are 4-5.  Unde are avanataj Bucks ? Pe postul 1, clar. Knight este cu o clasa peste Cole. Acesta din urma nu a progresat, nu a profitat de faptul ca i-a luat locul lui Chalmers, un Chalmers iesit din forma. Knight este un jucator clasic de 1. Patrunde bine si arunca bine de afara. Sa nu-l uitam pe Ilyasova, un shooter excelent. Vad o sansa excelenta aici pentru Bucks. Nu  stiu daca vor castiga, insa vor acoperi handicapul.

Bucks + 7,5 @ 1.90 @ Superbet

 

Rockets @ Thunder

hhhhhhhhhhh

 

Imi pare sincer rau de ce se intampla la Thunder, insa in momentul cand iti lipsesc cei mai buni 2 jucatori, cand ai asa ghinion..

Chiar cu un Dwight Howard incert, Rockets nu ar trebui sa aiba probleme in acest meci. Cu 8-1 la general, intalnesc o echipa ranita. Si ranita psihic, nu doar fizic. Gandeste-te ca concurezi la o cursa de masini si ti se strica 2 piese pe parcursul ei. Cum e? Cam asa e Thunder acum. Scartaie si scartaie rau. In plus, o echipa ce marca in medie 100 de puncte in ultimul sezon, acum are putin peste 90. Rockets este intr-o forma fantastica si pot pune pariu inca de acum ca vor atinge cel putin semifinala de conferinta, daca nu finala. Au 5-0 pe teren advers. 8-1 la general. 2 victorii la rand. Si, repet, chiar cu un Howard care nu e la 100 %, ii au acolo pe Harden, Canaan, un Papanikolaou care s-a impus in jocul de peste ocean si o forma fantastica. In mod normal , Rockets acopera handicapul. Insa pentru ca nu se stie cand porneste o ,, furtuna ” la Thunder, prefer varianta unui solist.

Pronostic : Rockets @ 1,52 ( fara prelungiri )

Pronosticuri Curry  : W-L 2-2